Biletul zilei hochei – Cota 4 – 31.10.2021

Forma Biletul Zilei Hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Hochei
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul zilei hochei 31.10.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din 3 evenimente, două fiind extrase din hocheiul din NHL și unul din DEL. Cota obținută este de 4.01 și poate fi plasată până la ora 17:30. Mult succes!

ponturi biletul zilei hochei

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 31.10.2021

Adler Mannheim vs Straubing Tigers (ora 17:30)

Mannheim a început bine sezonul, fiind în acest moment pe poziția de lider, cu un total de 37 de puncte obținute și un bilanț de 13W-2L. Raportându-ne la numărul de confruntări susținute, vulturii au și cea mai solidă ofensivă din ligă, medie de peste 3,50 goluri marcate/meci.

De cealaltă parte, Tigers se află la o distanță considerabilă. Ocupă mometan locul 9, cu 19 puncte dobândite. Bilanțul acestora este de 6W-9L. Chiar dacă au rezultate nu tocmai satisfăcătoare, linia ofensivă livrează cu ușurință, având o medie de circa 3,33 goluri marcate/meci.

În ceea ce privește zona de apărare, ambele dețin o medie generală de 2,80 pucuri cedate pe partidă. Atât la Mannheim, cât și la Straubing, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori în 8 din ultimele 10 jocuri susținute de fiecare.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Anaheim Ducks vs Montreal Canadiens (ora 22:00)

Vă vine să credeți sau nu, finalista din sezonul precent este în momentul de față lanterna roșie din Eastern Conference. Montreal a adunat până acum doar 4 puncte, bilanțul acestora fiind de 2W-6L.

La acest joc am ales să investesc în linia de peste 2,5 goluri marcate de aceștia. Chiar dacă au unul dintre cele mai slabe începuturi din istorie, Montreal rămâne în continuare o formație foarte bună. Tocmai ce au reușit să se impună contra celor de la San Jose, scor 0-4.

Au șanse destul de mari să facă back-to-back-ul, deoarece Ducks este una dintre cele mai slabe formații din ligă. Defensiva acestora este extrem de permisivă, având până acum o medie de peste 3,50 pucuri cedate pe partidă. Rațele au fost surprinse de cel puțin 3 ori în 6 din cele 9 jocuri de până acum.

Pont: Peste 2,5 goluri Montreal Canadiens, cota [email protected] Betano

Seattle Kraken vs New York Rangers (ora 03:00)

Ultima selecție de pe bilet vine de pe Climate Pledge Arena, acolo unde avem programată disputa dintre Seattle Kraken-New York Rangers. Mă aștept la o dispută destul de echilibrată, așa că aleg să investesc în linia de sub 6,5 goluri.

Seattle a început decent sezonul, acumulând până acum 7 puncte. Bilanțul acestora este de 3W-5L. Ofensiva s-a descurcat decent, reușind să pună 22 de goluri pe tabelă, medie de 2,75 pucuri marcate pe partidă.

Sincer să fiu, sunt dezamăgit de modul în care a fost alcătuită linia ofensivă. În prezent, principalul marcator al echipei este Tanev (6 goluri). În precedentele două sezoane, petrecute la pinguinii din Pittsburgh, canadianul abia a adunat 19 goluri, iar acum a ajuns deja la 6 după doar 7 jocuri.

Asta spune destul de multe despre atacul caracatițelor. În plus, aceștia l-au trecut pe Appleton pe lista jucătorilor indisponibili. De cealată parte, nici Rangers nu are cifre bune în ofensivă. A înregistrat până acum o medie de sub 2,50 goluri înscrise pe partidă.

În ceea ce privește zona de apărare, Seattle a permis doar două pucuri pe ultimele două jocuri, în timp ce Rangers are o medie de 2,40 goluri cedate/meci. În mod normal, linia specificată mai sus ar trebui să fie câștigătoare fără probleme.

Pont: Sub 6,5 goluri, cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 31 Octombrie 2021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!

Leave a Comment: