Nice – Monaco ponturi pariuri 08.03.2021

Nice Monaco Ponturi Pariuri

O singura partida programata in acest inceput de saptamana din Coupe de France. Saisprezecimile continua si in aceasta seara de la ora 22:00 cu o partida extrem de spectaculoasa.

Nice Monaco Ponturi Pariuri

Nice primeste vizita celor de la Monaco, iar conform ultimelor intalniri directe, ne asteapta din nou o prestatie ofensiva din partea celor doua echipe.

Nice.

Romanul Adrian Ursea de pe banca celor de la Nice iata ca a reusit sa redreseze putin corabia dupa inlaturarea lui Vieira. Echipa romanului se claseaza la jumatatea clasamentului in Ligue 1 cu 35 de puncte, la 9 distanta de cupele europene, si la 10 de zona rosie.

Am putea spune ca poate ajunge in orice extremitate, dar ultimele rezultate confirma o reintoarcere a celor de la Nice pe frontul cupelor europene. Gouiri&Co au castigat ultimele 2 jocuri din campionat, marcand numai putin de 4 goluri.

Le-a invins cu acelasi scor de 2-1 pe Rennes si Nimes, si este pregatita sa acceada si in optimile Coupe de France.

Monaco.

Echipa din Principat nu traverseaza cea mai buna forma insa are capacitatea de a redresa situatia in urmatoarea perioada. Sezon neasteptat de bun pentru trupa lui Kovac care se lupta in final four-ul din Ligue 1 alaturi de Lyon, PSG si Lille pentru titlul de campioana.

Are 55 de puncte, cu 7 mai putine decat liderul Lille insa jocul monegascilor este intr-o continua crestere. Intr-adevar, constanta lipseste din filosofia trupei din Principat, asta si pe fondul lotului extrem de tanar.

Monaco a pierdut in ultima etapa de campionat pe terenul lui Strasbourg (0-1), acuzand oboseala acumulata dupa o serie de jocuri extrem de solicitante.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Nice (4-1-4-1): Benitez – Daniliuc, Todibo, Saliba, Kamara – Schneiderlin – Maolida, Boudaoui, Claude Maurice, Atal – Gouiri

Monaco (3-4-2-1): Lecomte – Badiashile, Maripan, Sidibe – Aguilar, Tchouameni, Fofana, Oliveira – Volland, Golovin – Ben Yedder

Absenti.

Nice : Dante, Rony Lopes, Jeff-Reine Adelaide, Danilo
Monaco : Cesc Fabregas, Gelson Martins

Istoric Confruntări Directe

Trupa lui Niko Kovac a trecut in ambele partide din acest sezon de formatia gazda din aceasta seara, castigand in cele doua randuri cu acelasi scor de 2-1. Ultima reprezentatie a avut loc in urma cu o luna, pe arena din Principat.

Ponturi pariuri Nice – Monaco -> Andrew.

Am mizat si in aceasta seara pe goluri, mai exact 3 la numar, asa cum ne-au bucurat in partidele din acest sezon. Poti plasa pariul si la Betfair.

Nice a capatat mult mai multa incredere dupa ultimele victorii, mai ales ca si jocul ofensiv a inceput sa se prezinte din ce in ce mai bine. Ultimele 8 jocuri din toate competitile ale trupei lui Ursea au avut minim 3 goluri pe tabela.

Monaco ramane o forta la nivel ofensiv, si chiar daca traverseaza un moment dificil, poate pregati o replica pe masura din moment ce vorbim de o calificare in optimi. A marcat 2 goluri in poarta lui PSG in urma cu 3 saptamani, dovada ca are capacitatea sa contribuie si ea la spectacol.

Pronostic Nice – Monaco:Peste 2,5 goluri- Cota 1.60