Olympiakos – Manchester City ponturi pariuri 25.11.2020

olympiakos manchester city ponturi pariuri

Manchester City e mare favorita in deplasarea pe care o va efectua miercuri pe terenul lui Olympiakos. Confruntarea conteaza pentru etapa a patra a grupei C din Liga Campionior. Aceasta are loc pe Stadio Georgios Karaiskaki si va incepe de la ora 19:55.

olympiakos manchester city ponturi pariuri

Olympiakos.

Este clasata pe pozitia a treia si a adunat trei puncte. Singurul succes l-a obtinut chiar in prima etapa, pe teren propriu in fata lui Marseille. In celelalte doua meciuri a evoluat in deplasare si a fost invinsa la zero de catre Porto si City.

Consider ca are sanse cel mult la o clasare pe locul trei si nu cred ca se pune problema la o pozitionare pe primele doua locuri. Ii va fi foarte greu sa le faca „cetatenilor” desi evolueaza acasa, iar lipsa spectatorilor constituie un mare dezavantaj.

In campionatul intern o duce foarte bine si e lidera dupa sapte partide. In weekend a avut derby cu Panathinaikos si a reusit sa se impuna la limita. Mai vreau sa mentionez ca in ultimele opt meciuri jucate acasa in UCL a suferit un singur esec.

Manchester City.

E lidera grupei si are punctaj maxim. Cel mai probabil va reusi sa ramana pe prima pozitie pana la final, fiind ca valoare cu mult peste celalalte adversare. Isi poate asigura miercuri matematic prezenta in fazele eliminatorii ale competitiei.

A reusit in fiecare duel de pana acum sa inscrie trei goluri. A incasat gol doar atunci cand a gazduit-o pe Porto. Desi in UCL traverseaza o forma excelenta, in campionat are prestatii slabe. Ocupa doar locul 13, iar distanta fata de prima pozitie e de opt puncte.

In ultima etapa din Premier League a jucat pe terenul lui Tottenham si a fost invinsa cu 0-2. A reusit sa castige trei din cele patru deplasari pe care le-a efectuat in ultimul an in Liga Campionilor.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Olympiakos (4-2-3-1): Sa – Holebas, Cisse, Semedo, Rafinha – Bouchalakis, M'Vila – Masouras, Fortounis, Randjelovic – Soudani.

Manchester City (4-3-3): Ederson – Cancelo, Laporte, Diaz, Walkes – Gundogan, Rodrigo, De Bruyne – Sterling, Aguero, Mahrez.

Absenti.

  • Olympiakos: Valbuena, El-Arabi, Mahgoub, Sourlis.
  • Manchester City: Zinchenko, Ake, Fernandinho, Mendy (incerti).

Istoric Confruntari Directe.

  • City s-a impus fara probleme in tur, cu 3-0.
  • Aceea a fost singura confruntare directa oficiala.

Ponturi pariuri Olympiakos – Manchester City – DBook.

La fel ca si in tur, nu vad ca Manchester City sa intampine vreun fel de probleme in aceasta deplasare.

Diferenta de valoare dintre cele doua grupari este uriasa in favoarea oaspetilor, care au si defilat in primele trei runde.

Acestia au reusit sa inscrie in fiecare duel trei goluri si s-au impus de fiecare data la minim doua goluri diferenta.

Voi miza cu incredere pe succesul lui Manchester City si consider ca echipa vizitatoare se va impune la minim doua goluri diferenta.

Pronostic Olympiakos – Manchester City Manchester City (-1.5) AH – 1.90!