Pontul zilei propus de Lavinia – 17 Noiembrie 2020

  • Pronosticul zilei de Marti, 17 Noiembrie 2020 este la un meci din grupele UEFA Nations League !

Asteptam rezultatul de la Ploiesti si speram sa fie unul pozitiv pentru a confirma perioada buna prin care trecem. Pana atunci haideti sa ne facem temele pentru ziua de maine, deoarece avem o oferta foarte grea si trebuie sa fim pregatiti. Avem mare nevoie de o perioada buna in continuare pentru a iesi cu bine din aceste zile fara o oferta atractiva, asa ca sper ca am fost inspirata in alegerea facuta !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Marti, 17 Noiembrie !

pontul zilei

Elvetia – Ucraina

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Elvetia si Ucraina, meci ce conteaza pentru ultima etapa din grupele UEFA Nations League !

Se anunta un duel pe viata si pe moarte intre Elvetia si Ucraina, miza fiind un loc de ramanere in League A ! Elvetia este obligata sa castige in aceasta seara daca vor sa se salveze de pe ultimul loc din grupa, dar cu siguranta nu vor avea un meci usor. In meciul tur, Ucraina s-a impus cu scorul de 2:1, dar in aceasta seara Elvetia pleaca cu prima sansa la victorie.

Ambele formatii au prestat un joc de aplaudat in aceasta campanie, chiar daca au avut adversari precum Germania sau Spania. Din punctul meu de vedere ambele ar merita sa ramana, dar in aceasta seara una va pica in liga secunda. Cu siguranta vom vedea un meci spectaculos si chiar nu vad o partida cu putine goluri. Mizez pe pronosticul ambele echipe marcheaza, iar cota este una foarte interesanta !

Pronostic recomandat: Ambele echipe marcheaza – cota 1.85 >> pariaza pontul aici!