Pontul zilei propus de Lavinia – 28 Noiembrie 2020

  • Pronosticul zilei de Sambata, 28 Noiembrie 2020 este la un meci din Cupa Romaniei !

Roma a reusit sa castige deplasarea de la Cluj fara sa isi tureze prea tare motoarele, asa ca noi bifam o noua cota foarte importanta pentru acest final de luna. Mai avem nevoie de un singur pronostic castigator in aceste ultime trei zile din Noiembrie pentru a termina pe plus, iar eu cred ca il vom obtine chiar astazi. Imi place enorm de mult pronosticul pe care l-am ales si am o incredere foarte mare ca vom avea win la sfarsit de zi.

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Sambata, 28 Noiembrie !

pontul zilei

Turris – Sepsi

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Turris Turnu Magurele si Sepsi Sf. Gheorghe, meci ce conteaza pentru saisprezecimile Cupei Romaniei !

Am sa va prezint cat se poate de scurt si direct la obiect motivele pentru care am ales acest pronostic. Este clara diferenta de valoare dintre cei de la Turris, o echipa modesta in acest sezon din liga a 2-a si Sepsi, o formatie ce se afla pe pozitia a 4-a in prima liga din fotbalul romanesc. Nu vreau ca doar acest motiv sa domine pronosticul de astazi si am sa il intaresc si cu alte informatii.

Turris nu a reusit sa schimbe ceva in atitudine si in joc nici dupa plecarea antrenorului Eric Lincar si au pierdut acum cateva zile un meci extrem de important in campionat. Chiar echipa ce au reusit sa o elimine in ultimul tur de cupa, au reusit sa ii invinga si ne arata din nou ca echipa este pe o panta descendenta. Multi jucatori din sezonul trecut le-au plecat, asa ca sansele sa prinda un nou loc de play off sunt foarte mici.

De cealalta parte, la Sepsi se vrea performanta, iar guvernul din Ungaria se implica din ce in ce mai mult, iar acest lucru se vede. Echipa creste de la un sezon la altul, iar in 2021 ii vad cu siguranta in Play Off. Exista liniste financiara, oameni ce vor sa faca treaba si multa dorinta, iar Cupa Romaniei este un loc perfect pentru afirmare. Cu toate cele prezentate mai sus, merg astazi pe pronosticul Pauza sau final 2, dar se poate incerca si 2 solist la o cota mult mai buna !

Pronostic recomandat: PSF2 – cota 1.63 >> pariaza pontul aici!