Austria – Romania ponturi pariuri 07.09.2020

Austria - Romania ponturi pariuri

Doua din favoritele la primele 2 locuri in Grupa 1 din Liga B a Uefa Nations League vor lupta pentru a obtine 3 puncte foarte importante. Oare va schimba selectionerul Romaniei tactica ofensiva jucata in prima etapa!?

Austria - Romania ponturi pariuri

Cele doua echipe care nu au pierdut in prima runda vor arunca in lupta toate cartile, pentru a ramane si in continuare neinvinsi. Meciul va avea loc luni seara de la orele 21.45, la Klagenfurt, pe Worthersee Stadion si va fi arbitrat de la centru de catre suedezul Glenn Nyberg.

Austria.

Victoria obtinuta in prima runda, in deplasarea de la Oslo, este una de moral care o va ajuta sa joace mai detasat impotriva elevilor lui Mirel Radoi. Gregoritsch in prima repriza si Sabitzer din penalty, au fost marcatorii austriecilor, care au dominat meciul atat la ocazii cat si la posesie, avand 60%.

In ciuda infrangerii surprinzatoare din ultima runda din preliminariile Campionatului European care se va juca in 2021, pe terenul Letoniei, aceasta a reusit sa se califice fara mari emotii la acest turneu, avand 5 puncte distanta fata de locul 3 ocupat de Macedonia de Nord.

Cel mai bun marcator al acesteia a fost atacantul echipei chineze Shanghai SPG, Marko Arnautovic, cu 6 goluri reusite.

Austria - Romania statistici

Romania.

Din pacate pentru ai nostri, au inceput aceasta competitie cu stangul, nereusind sa castige impotriva mai slab cotatei Irlanda de Nord, dupa ce la pauza au condus cu 1-0 si au jucat mai mult de 50 de minute in superioritate numerica, fiind egalati in minutul 86 prin golul marcat de Gavin White.

Nationala noastra va trebui sa joace intr-un turneu in care va trebui sa treaca de doua echipe pentru a merge la Campionatul European. In prima partida duelandu-se cu Islanda, iar daca va trece de aceasta va putea juca cu una dintre Ungaria sau Bulgaria.

Cel mai bun marcator al echipei, in preliminariile pentru EURO 2020, a fost Claudiu Keseru cu 6 goluri reusite, care din pacate nu a intrat in vederile lui Radoi.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Austria (4-4-2): Alexander Schlager – Ulmer, Hinteregger, Posch, Lainer – Baumgartner, Xaver Schlager, Ilsanker, Onisiwo – Gregoritsch, Sabitzer .

Romania (4-3-1-2): Tatarusanu – Hanca, Chiriches, Tosca, Bancu – Stanciu, Cicaldau, Maxim – Hagi – Puscas, Alibec.

Vezi toate cotele pentru Austria – Romania!

Absenti.

  • Austria: Nu este cazul.
  • Romania:  Nu este cazul.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa a fost una amicala si s-a jucat in 2012, terminandu-se la egalitate scor 0-0

Ponturi pariuri Austria – Romania  – K-boom.

Favorita la ocuparea locului 1 in grupa, o va intalni pe Romania, o echipa care nu a reusit sa castige pe teren propriu chiar daca a deschis scorul, si a jucat o buna perioada in superioritate numerica. In schimb austriecii au reusit sa marcheze 2 goluri pe terenul norvegienilor si nu au avut emotii prea mari la castigarea partidei. Chiar daca Romania nu a pierdut pana acum in aceasta competitie, nu cred ca are puterea de a castiga la Klagenfurt. Ultima partida directa importanta jucata in Austria, a fost cea din anul 2009 in preliminariile pentru World Cup 2010, cand am pierdut cu scorul de 2-1, dupa ce am deschis scorul prin Cristian Tanase. In acest meci a evoluat si selectionerul de azi al Romaniei, Mirel Radoi. Merg pe facptul ca Austria nu va pierde meciul si ca se vor marca peste 1.5 goluri.

Pronostic Austria – Romania: 1X si Peste 1.5 goluri in meci- 1.66