Dortmund – Sporting ponturi pariuri 28.09.2021

dortmund sporting ponturi pariuri

Marti, in etapa secunda a grupelor Ligii Campionilor, in grupa C, le vom avea fata in fata pe Borussia Dortmund si Sporting Lisabona. Borussia se afla in lupta cu Ajax pentru primul loc, iar Sporting pare ca va lupta cu Besiktas pentru pozitia a 3-a.

Partida se va disputa la Dortmund, pe Signal Iduna Park, incepand cu ora 22:00, fiind transmisa in Romania de canalele Digi Sport.

dortmund sporting ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei, pontul propus la casa de pariuri Gets Bet si accesati articolul gets bet pariuri pentru a paria!

Borussia Dortmund

Borussia este la egalitate de puncte cu Ajax, dupa prima etapa, fiind despartite de golaveraj, dupa ce in prima etapa, nemtii au invins pe Besiktas in deplasare cu scorul de 2-1, prin golurile marcate de Bellingham si Halland.

In campionat Dortmund ocupa pozitia a 4-a, cu 12 puncte, avand o fluctuatie in rezultatele obtinute, deoarece au fost invinsi de echipe inferioare din punct de vedere calitativ.

In etapa din weekend, Borussia a fost invinsa in deplasare de Monchengladbach, scor 1-0, intr-un meci foarte slab facut de jucatorii lui Marco Rose., fiind dominati din punct de vedere statistic si nereusind sa trimita vreun sut pe spatiul portii.

Sporting

Sporting a pierdut umilitor primul meci din grupele Ligii Campionilor, 5-1 acasa cu Ajax Amsterdam, intr-un meci foarte slab, in care Ajax a fost extrem de eficienta in fata portii.

In campionat, Sporting ocupa pozitia a 3-a dupa 7 etape disputate, avand de recuperat 4 puncte fata de liderul Benfica.

Singura infrangere din ultimele 13 partide a fost cea in fata lui Ajax, de atunci Sporting inregistrand 2 victorii cu 1-0 in campionat, impotriva lui Estoril si Maritimo.

Pare ca Sporting se va multumi daca va reusi sa obtina pozitia a 3-a in grupe, avand in vedere prestatia din primul meci din grupe.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Dortmund (4-3-3): Kobel – Guerreiro, Akanji, Hummels, Meunier – Bellingham, Witsel, Dahout – Reus, Haaland, Malen

Sporting (3-4-3): Adan – Neto, Inacio, Feddal – Porro, Palhinha, Matheus, Vinagre – Sarabia, Paulinho, Santos

Absenti

Dortmund: Brandt, Can, Coulibaly, Reyna, Zagadou

Sporting: Pedro Goncalves

Istoric confruntari directe

Cele doua echipe s-au mai intalnit tot in grupele Ligii Campionilor, in 2016, cand Dortmund s-a impus in Portugalia cu scorul de 2-1, cat si in Germania, cu scorul de 1-0.

Dortmund – Sporting ponturi pariuri – Paul0722

Pariati pronosticurile meciurilor de Liga Campionilor, dar si bilete direct concepute cu cota 2, propuse de tipserii nostri!

Borussia Dortmund pleaca ca favorita certa in acest meci, avand in vedere calitatea jucatorilor avuti la dispozitie, dar si faptul ca Marco Rose si-a odihnit in weekend principalele arme ofensive, pe Haaland si Reus si datorita unor usoare accidentari.

Sporting nu merge la Dortmund cu mari pretentii, avand si o usoara teama ca vor incasa multe goluri, datorita desfasurarii meciului din prima etapa, cand au incasat acasa 5 goluri.

O sa pariez in acest meci pe o victorie a gazdelor si peste 2,5 goluri in meci, sperand ca vom vedea spectacol si un meci deschis.

Pronostic Dortmund – Sporting: 1 si peste 2.5 goluri – Cota 1.72!