Rennes – Chelsea ponturi pariuri 24.11.2020

Rennes - Chelsea ponturi pariuri 24112020

Cheslea Londra se va deplasa in Franta pentru partida cu Rennes care se va disputa in cadrul etapei a 4-a din faza grupelor Chamions League. Intalnirea se va desfasura marti cu incepere de la ora 22.00 pe Roazhon Park si poate fi urmarita pe Digi Sport 1.

Chelsea - Rennes ponturi pariuri 24112020

Rennes.

Francezii ocupa ultimul loc in aceasta grupa cu un singur punct obtinut in urma remizei cu rusii de la Krasnodar, in celelalte doua intalniri a suferit infrangeri, 1-0 cu Sevilla si 3-0 la Chelsea.

Este la 3-a participare consecutiva in grupele unei competitii europene, in editia 2018/2019 a ajuns pana in optimile de finala ale Europa League, insa in sezonul urmator nu a trecut de faza grupelor.

Vine dupa 3 esecuri consecutive in care nu a reusit cel putin sa inscrie, de altfel victoria cu Brest din Ligue 1 este singura bifata in precedentele 8 jocuri disputate.

Chelsea Londra.

Are 7 puncte in aceasta grupa dupa doua victorii si o remiza, isi imparte prima pozitie cu Sevilla, pe terenul careia se va deplasa in ultima runda.

Echipa pregatita de Frank Lampard este intr- o forma foarte buna cu 5 victorii consecutive, interval in care a marcat 16 goluri si a incasat unul singur.

Defensiva londonezilor a fost in acest sezon una foarte sigura, doar in doua intalniri din precedentele 9 a incasat gol, iar in ultimele 4 deplasari apararea sa nu a cedat.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Rennes (4-1-4-1): Gomis – Traore, Da Silva, Aguerd, Truffert – Nzonzi – Doku, Camavinga, Bourigeaud, Gboho – Guirassy.

Chelsea (4-3-3): Mendy – James, Zouma, Silva, Chilwell – Kovacic, Jorginho, Mason Mount – Ziyech, Abraham, Werner.

Absenti.

Rennes: Jonas Martin, Daniele Rugani, Faitout Maouassa; Dalbert – suspendat.

Chelsea: Christian Pulisic, Kai Havertz, Thiago Silva – incerti.

Istoric confruntari directe.

Partida tur castigata de londonezi cu scorul de 3-0 este singura dintre cele doua formatii.

Ponturi pariuri Rennes – Chelsea – Lily84.

Rennes nu este in cea mai buna perioada a sa de forma, o singura victorie in ultimele 8 jocuri disputate, iar in 4 din anterioarele 5 nu a reusit sa inscrie.

Chelsea in schimb este pe val cu 5 victorii consecutive, in care a marcat 16 goluri si a incasat unul singur.

Defensiva oaspetilor este una practic impenetrabila, a cedat de doar doua ori in anterioarele 10 meciuri, nu cred ca va avea mari probleme in fata unui atac care a uitat bucuria golului.

In aceste conditii Chelsea nu poate rata victoria, apararea sa este una foarte sigura, iar in avanposturi Ziyech-Abraham-Werner pot gasi lejer calea catre gol.

Pronostic Rennes – Chelsea: victorie Chelsea >> cota 1.82