Salernitana – Empoli ponturi pariuri 23.10.2021

salernitana empoli ponturi pariuri 23.10.2021

Stadio Arechi din Salerno va gazdui sambata cu incepere de la ora 16.00 partida dintre Salernitana si Empoli. Meciul va conta pentru etapa a 9-a din Italia Serie A si se anunta una extrem de interesanta data fiind media ridicata de goluri marcate in partidele celor doua formatii.

salernitana empoli ponturi pariuri 23.10.2021
Sursa foto: Oysan

Salernitana

A promovat sezonul trecut din Serie B, dar impactul cu primul esalon se pare ca este unul destul de brutal, dupa 8 runde ocupa ultima pozitie in clasament cu doar 4 puncte cucerite, de evitat un pronostic la biletul zilei pariu sigur pe un rezultat al sau favorabil.

Vine dupa un esec pe terenul Speziei, 2-1, a deschis scorul inca din minutul 39 prin Simy, dar gazdele au revenit la conducere in actul secund si astfel a bifat a 6-a infrangere stagionala.

Salernitana are cel mai slab atac cu doar 6 goluri marcate, o medie de sub un gol inscris pe meci jucat, in aceasta situatie mai este Venezia, dar a carei defensiva a incasat numai 12 goluri, spre deosebire de 17 ale formatiei din Salerno.

Empoli

Formatia vizitatoare sta ceva mai bine in clasament cu 9 puncte dupa 8 partide, dar in niciun caz nu se poate considera pe drumul cel bun sau fara grijile retrogradarii.

Aurelio Andreazzoli si elevii sai au pierdut in ultima runda 4-1 pe teren propriu in fata celor de la Atalanta Bergamo, un meci in care au fost depasiti la toate capitolele.

Este fara indoiala o echipa de totul sau nimic, a castigat de 3 ori in acest campionat si a suferit 5 infrangeri, niciun rezultat de egalitate.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Salernitana (4-4-2): Belec – Gyomber, Strandberg, Gagliolo, Ranieri – Kastanos, Obi, Schiavone, Di Tacchio – Djuric, Simy.

Empoli (4-3-1-2): Vicario – Stojanovic, Viti, Romagnoli, Marchizza – Haas, Stulac, Zurkowski – Bajrami – Pinamonti, Di Francesco.

Vezi aici toate cotele pentru Salernitana – Empoli!

Absenti.

Salernitana: Luka Bogdan, Matteo Ruggeri, Leonardo Capezzi, Mamadou Coulibaly, Lassana Coulibaly, Stefan Strandberg – accidentati; Frederic Vesli – indisponibil.

Empoli: Samuel Ricci, Jacopo Forlan – accidentati.

Istoric confruntari directe.

Cele doua echipe s-au intalnit in sezonul precedent de Serie B, fiecare dintre ele castigandu-si partida de pe teren propriu fara mari emotii.

Ponturi pariuri Salernitana – Empoli Lily84.

Se infrunta doua echipe destul de slabe, in primul rand in ceea ce priveste organizarea defensiva, Empoli a incasat 16 goluri pana acum iar Salernitana 17.

In acelasi timp ambele se vad nevoite sa forteze in atac, este un joc de 6 puncte, cel mai probabil se vor duela pentru evitarea retrogradarii si meciurile directe sunt foarte importante.

Tinand cont de desele greseli facute in aparare sunt foarte mari sanse ca scorul sa fie deschis relativ repede inca din prima repriza, poti utiliza oferta Netbet bonus fara depunere pentru a paria la piata de goluri.

Pronostic Salernitana – Empoli: Interval total goluri marcate prima repriza 1-2 cota 1.70