Caută
Close this search box.

Sepsi – CS Mioveni ponturi pariuri 02.08.2021

sepsi mioveni ponturi pariuri

Luni, in penultimul meci al etapei a 3-a a Ligii 1, le vom avea fata in fata pe Sepsi OSK si nou-promovata CS Mioveni.

Este un meci important pentru ambele echipe, avand in vedere ca Sepsi vine dupa eliminarea dureroasa din Conference League, iar CS Mioveni cauta sa obtina primele puncte in acest sezon.

Partida va incepe la ora 18:30, se va juca pe Stadionul Municipal din Sfantu Gheorghe si va fi transmis pe canalele Digi Sport, Look Sport si Telekom Sport!

sepsi mioveni ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei, pontul propus la casa de pariuri Publicwin si accesati sectiunea pareri publicwin!

Sepsi OSK

Sepsi se afla pe locul 5 in campionat, dupa primele doua etape, adunand 4 puncte, cu 3 goluri marcate si unul incasat. In cazul unei victorii vor urca pana pe locul 2, ramanand in apropierea celor de la CFR Cluj, care s-au instalat in pozitia de lider cu 9 puncte din 9 posibile.

In prima etapa, Sepsi a castigat cu 2-0 acasa cu Academica Clinceni, prin golurile marcate in repriza a doua de Rep si Mitrea. Au dominat acea partida de la un capat la altul, fiind superiori la toate capitolele. In a doua etapa au remizat pe terenul celor de la Chindia, dupa ce au condus cu 1-0 prin golul marcat de Askovski, au dominat in mare parte partida, dar au fost egalati, dupa o eroare personala a fundasilor.

Sepsi vine dupa eliminarea la loviturile de departajare din Conference League, fiind totusi echipa care a jucat mai bine, dintre cele 3 reprezentante ale Romaniei, dominand adversarul in ambele partide, dar lipsa de experienta in meciurile internationale a facut diferenta in obtinerea calificarii. Vor avea nevoie de o victorie in fata celor de la CS Mioveni, pentru a-si recastiga moralul.

CS Mioveni

CS Mioveni este echipa de pe ultimul loc, in primele doua etape fiind invinsa de 2 ori, nereusind sa marcheze inca niciun gol si incasand 3.

In prima etapa, cei din Mioveni au cedat in deplasarea de la Medias, scor 1-0, desi au dominat la capitolul posesie cat si la ocazii de gol. In etapa secunda au jucat tot impotriva unei nou-promovate, Rapid Bucuresti, care insa a castigat la Mioveni cu scorul de 2-0, fara ca gazdele sa aiba mari ocazii de gol.

Alexandru Pelici are o misiune grea in a incerca sa o salveze de la retrogradare pe CS Mioveni, dat fiind bugetul de care dispun si valoarea jucatorilor.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Sepsi OSK ( 4-3-3): Niczuly – Dimitrov, Tincu, Mitrea, Stefanescu – Gonzalez, Vasvari, Paun – Aganovic, Chunchukov, Barbut

CS Mioveni ( 4-4-1-1): Popescu – Serbanica, Iacob, Balaur, Scarlatache – Toma, Panait, Dumitriu, Radescu – Rusu – Blanaru

Ai AICI toate cotele pentru Sepsi OSK – CS Mioveni!

Absenti

Nu sunt absenti notabili.

Istoric confruntari directe

Ultima intalnire directa intre cele doua echipe dateaza din 2018, in Cupa Romaniei, incheiat cu scorul de 5-0 in favoarea celor de la Sepsi.

In sezonul in care Sepsi a promovat, cele doua echipe s-au intalnit in campionat, in tur CS Mioveni castigand cu scorul de 2-0, iar in retur meciul s-a incheiat la egalitate, 1-1.

Sepsi OSK – CS Mioveni ponturi pariuri – Paul0722

Sepsi este o candidata la primele locuri, motiv pentru care nu are voie sa se impiedice acasa cu CS Mioveni, orice rezultat in afara de victorie fiind considerat un esec.

CS Mioveni va veni si va incerca sa profite de oboseala celor de la Sepsi, dupa meciul pe care l-au disputat in Conference League si sa plece macar cu un punct de la Sfantu Gheorghe.

Nu va fi un meci foarte spectaculos, datorita faptului ca covasnenii sunt obositi dupa meciul cu Trnava si vor lupsa sa marcheze repede, pentru ca mai apoi sa inchida meciul.

Pronostic Sepsi OSK – CS Mioveni: 1 solist! Cota 1.91!