Slavia Praga – Arsenal ponturi pariuri 15.04.2021

slavia praga arsenal ponturi pariuri

Sinobo Stadium din Praga va gazdui joi seara de la ora 22:00, partida dintre Slavia Praga si Arsenal, meci ce va conta pentru mansa retur din sferturile de finala Europa League. Te invit sa citesti articolul pentru a afla detalii si date statistice despre acest duel!

slavia praga arsenal ponturi pariuri

Duelul ceho-englez va fi arbitrat de la centru de turcul C. Cakir si va putea fi urmarit in transmisiune directa pe Digi Sport 1 si Telekom Sport. K-boom v-a pregatit un pronostic cu cota de 1.52, pe care il va juca la Fortuna si il puteti gasi printre pronosticuri Europa League.

Slavia Praga.

Vine dupa o serie impresionanta de 23 de meciuri consecutive fara infrangere, cu 6 rezultate de egalitate si restul victorii. In acest moment ocupa fotoliul de lider detasat pe prima scena a fotbalului spaniol la o diferenta de 17 puncte fata de pozitia secunda ocupata de adversara din oras, Sparta.

In optimile Europa League a reusit sa treaca surprinzator de Rangers, dupa ce pe teren propriu terminase la egalitate, scor 1-1, iar in deplasare a castigat fara sa primeasca gol, cu scorul de 2-0.

Are 2 jucatori importanti care au fost decisivi pana acum atat in campionat cat si in Europa League, atacantul senegalez Abdallah Sima si mijlocasul roman Nicusor Stanciu. Primul din pacate nu va putea evolua, fiind accidentat.

Arsenal.

Spre deosebire de adversara din aceasta seara, echipa engleza a castigat doar o singura data in precedentele 5 partide, cea din etapa trecuta din deplasarea de la Sheffield United, cu scorul de 3-0. Ocupa o pozitie dezamagitoare in Premier League, locul 9, avand sanse mici sa mai prinda un loc de cupa europeana.

A avut un parcurs aproape perfect pana acum in Europa League, singura infrangere fiind cea din optimi din mansa retur, cu scorul de 1-0, cu grecii de la Olympiakos. A profitat totusi ca in tur castigase cu scorul de 3-1.

Cel mai bun marcator al echipei in aceasta competitie este atacantul din Coasta de Fildes, Nicolas Pepe, cu 4 goluri reusite.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Slavia Praga (4-4-2): Kolar – Boril, Zima, Holes, Bah – Masopust, Stanciu, Dorley, Hromada – Provod, Teci.
Arsenal ( 4-4-2): Leno – Soares, Gabriel, Bellerin, Holding – Elneny, Xhaka, Willian, Partey – Pepe, Lacazette.

Absenti.

  • Slavia Praga: Beran, Deli, Hovorka, Kacharaba, Olayinka, Sima, Yusuf si Van Buren.
  • Arsenal: Luiz, Tierney, Aubameyang, Odegaard, Saka si Smith Rowe

Istoric Confruntari Directe.

  • S-au mai intalnit in 2007 in grupele Ligii Campionilor cand am avut 0-0 la Praga si 7-0 pentru tunari la Londra.

Ponturi pariuri Slavia Praga – Arsenal – K-boom.

Pentru joi impreuna cu colegii mei v-am pregatit mai multe pronosticuri pe care le puteti combina pentru a va face un bilet cu o cota mai mare. Duelul acesta din mansa retur din sferturile de finala ala Europa League se anunta a fi unul foarte interesant, dar cu o favorita destul de clara din punctul meu de vedere. Englezii au demonstrat pana acum ca sunt printre favoriti la castigarea acestui trofeu.

Chiar daca in tur cehii au reusit sa marcheze golul egalizator la ultimele faze ale meciului, totusi merg pe elevii lui Arteta care ne-au aratat in Europa League ca pot accelera de fiecare data cand este nevoie si au reusit sa se impuna chiar si cu o echipa improvizata din rezerve. Slavia Praga are absente importante in primul 11, cea mai importanta fiind chiar marcatorul principal Sima, dar si alti jucatori care pot face diferenta. Din pacate, consider ca pentru cehi se va termina drumul european o data cu aceasta mansa retur, atingandu-si potentialul maxim pentru acest sezon.

Pronostic Slavia Praga – Arsenal: Arsenal se califica – 1.52