Sparta Praga – Lille ponturi pariuri 22.10.2020

sparta praga lille ponturi pariuri 22102020

Ziua de joi propune un meci extrem de echilibrat in prima etapa a Europa League, partida in care se vor infrunta Sparta Praga si Lille, doua echipe cu pretentii la calificarea in primavara europeana. Vor reusi francezii sa continue startul foarte bun de sezon? VEZI mai jos avancronica meciului si cota de 1.90 propusa la agentia de pariuri online Unibet!

sparta praga lille ponturi pariuri 22102020

Sparta Praga.

Cehii se bucura de un start de campionat excelent, avand 6 victorii dupa tot atatea meciuri, iar atacul pare sa functioneze la capacitate maxima, acestia marcand 20 de goluri pana acum.

Marea problema a antrenorului Kotal este absenta unui numar destul de mare de jucatori, unii accidentati, iar altii ispasind etape de suspendare pentru cartonase.

In ciuda inceputului excelent de campionat, mecanismul defensiv nu functioneaza inca la parametri optimi, echipa primind gol in 7 din cele 9 partide disputate in acest sezon.

Lille.

Lille este una din cele doua echipe neinvinse in Franta, acestia acumuland 5 victorii si 2 egaluri in primele 7 etape ale acestui campionat si aflandu-se in varful ierarhiei in Hexagon.

Forta ofensiva a celor de la Lille se poate observa din media de aproape 2 goluri pe meci, iar antrenorul Galtier a reusit sa gaseasca solutiile potrivite in defensiva, astfel incat echipa are numai doua goluri primite in acest inceput de sezon.

Francezii au un lot plin de jucatori extrem de talentati, staruri sau viitoare staruri ale fotbalului european, jucatori precum Fonte, Renato Sanches, Burak Yilmaz sau Timothy Weah.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Sparta Praga (4-2-3-1): Heca, Hanousek, Lischka, Plechaty, Sacek, Dockal, Krejci II, Krejci, Travnik, Hlozek, Julis.

Lille (4-4-2): Maignan, Bradaric, Botman, Fonte, Celik, Bamba, Sanches, Andre, Luiz Araujo, Yilmaz, David.

VEZI aici cotele pentru Sparta Praga – Lille!

Absenti.

Sparta Praga: Hancko, Plavsic, Soucek, Stetina, Celustka, Vindheim.

Lille: Niciunul.

Istoric Confruntari Directe.

Cele doua echipe nu s-au intalnit in nicio partida oficiala pana acum.

Ponturi Dundalk – Molde, cota 1.80 – vezi aici!

Ponturi pariuri Sparta Praga – Lille – AlexK.

Meciul intre doua dintre cele mai in forma formatii ale acestui moment se anunta unul foarte echilibrat, atat cehii cat si francezii dorind un inceput bun de campanie in aceasta competitie si cresterea sanselor de a se califica in primavara europeana.

Unul din marile dezavantaje ale cehilor va fi absenta unui numar destul de mare de jucatori si lipsa unor solutii de aceeasi calitate pe banca, iar acest lucru va cantari extrem de greu in fata celei mai bune echipe a Hexagonului la ora actuala.

Cota oferita de agentia de pariuri online Unibet pentru victoria talentatei echipe Lille mi se pare una extrem de atractiva, de aceea o propun pentru aceasta zi de Europa League!

Pronostic Sparta Praga – Lille 2 – Cota 1.90!

Click aici pentru a paria pronosticul!