Torino – Lazio ponturi pariuri 23.09.2021

torino lazio ponturi pariuri

Lazio are parte de o deplasare dificila in aceasta etapa intermediara. Va juca pe Stadio Olimpico di Torino cu FC Torino, o echipa care vine dupa 2 victorii consecutive. Meciul Torino – Lazio se joaca joi, cu incepere de la ora 19:30. Reusesc cele doua formatii sa ne ofere un spectacol cu multe goluri? Vezi mai jos care este propunerea mea!

torino lazio ponturi pariuri

Torino.

Dupa succesul la scor cu Salernitana, a reusit sa se impuna si in meciul cu Sassuolo din runda precedenta. A castigat cu 0-1, unicul gol al partidei fiind marcat de Marko Pjaca in minutul 83.

Josip Brekalo, jucatorul adus in aceasta vara de la Wolfsburg, si-a facut debutul; a fost titular. Sanse mari ca jucatorul croat de 23 de ani sa se afle in primul 11 si de aceasta data.

Principalul marcator al echipei din sezoanele precedente, Andrea Belotti, a lipsit in precedentele 2 meciuri si este foarte probabil sa absenteze si in jocul de joi.

Lazio.

Va fi fara antrenorul Maurizio Sarri pe banca si de aceasta data; tehnicianul italian de 62 de ani isi ispaseste cea de-a doua etapa de suspendare, suspendare primita dupa incidentul din meciul cu AC Milan.

Dupa instalarea lui Sarri in functia de manager, Stefan Radu nu a mai prins niciun minut, el fiind lasat pe banca de rezerve in toate cele 5 meciuri din acest sezon (4 in Serie A si 1 meci in Europa League). E foarte probabil sa se intample la fel si in acest joc.

Este cu o defensiva extrem de permisiva, incasand cel putin 1 gol in toate meciurile disputate in actualul sezon.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Torino (3-4-2-1): Vanja Milinkovic-Savic – Djidji, Bremer, Rodriguez – Singo, Praet, Pobega, Aina – Lukic, Brekalo – Sanabria.

Lazio (4-3-3): Reina – Lazzari, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj – Sergej Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Luis Alberto – Pedro, Immobile, Anderson.

Absenti.

  • Torino: Belotti, Edera, Izzo, Verdi, Zaza.
  • Lazio: Adekanye.

Istoric Confruntari Directe.

  • Lazio a castigat 3 din ultimele 4 intalniri directe. Pentru un nou succes al lazialilor, cota este 2.25 la Superbet pariuri.
  • Precedenta confruntare directa disputata la Torino a fost una extrem de spectaculoasa, cu 7 goluri marcate (scor final: 3-4).

Ponturi pariuri Torino – Lazio – ionel_iulian94.

Chiar daca e posibil sa nu fie o partida la fel de spectaculoasa ca precedenta intalnire directa de pe acest stadion, sunt de parere ca ambele formatii vor fi eficiente la finalizare de cel putin o data, motiv pentru care pariul zilei de la acest meci este GG, pronostic cotat cu 1.60 la Superbet.

Torino a aratat foarte bine in ofensiva in ultimele 2 jocuri, creandu-si numeroase ocazii de gol si totodata reusind sa si marcheze un total de 5 goluri. Cred ca va inscrie si de aceasta, mai ales ca joaca acasa, dar si ca intalneste o formatie cu o defensiva extrem de permisiva.

Si sub comanda lui Sarri, Lazio a ramas aceeasi echipa ofensiva, careia ii place sa ajunga des la finalizare; pentru cele 4 runde disputate pana acum, lazialii au o medie de aproape 3 goluri inscrise/meci. Astfel, ma astept ca Lazio sa nu se lase mai prejos si sa puncteze si ea de cel putin o data.

5 din ultimele 6 intalniri directe disputate la Torino s-au incheiat cu gol inscris de ambele formatii.

Pronostic Torino – Lazio & Cota: GG – 1.60