Valencia – Real Madrid ponturi pariuri 19.09.2021

valencia real madrid ponturi pariuri

Duminica, in etapa a 5-a din La Liga, se vor intalni ocupantele primelor doua pozitii, gazda Valencia si Real Madrid in calitate de oaspeti. Va fi un adevarat derby, avand in vedere parcursul de pana in acest moment al ambelor echipe cat si traditia pe care o au in campionat.

Partida se va disputa pe Estadio de Mestalla din Valencia, incepand cu ora 22:00, fiind arbitrata de P. Fuertes si transmisa de canalele Digi Sport, Look Sport si Telekom Sport.

valencia real madrid ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei, pontul propus la casa de pariuri Winmasters si accesati sectiunea cod bonus Winmasters pentru a putea bedeficia de bonusurile oferite de casa de pariuri!

Valencia

SEzonul trecut a fost unul dezamagitor, incheind doar pe locul 13, ramanand in afara competitiilor europene. In acest sezon, dupa 4 etape se claseaza pe locul secund, cu 3 victorii si un egal, care i-au adus 10 puncte, avand marcate 9 goluri si incasate 2.

In prima etapa au primit vizita celor de la Getafe, castigand cu scorul de 1-0 prin golul lui Soler. A fost un meci greu pentru ca au ramas in inferioritate numerica inca din minutul 3. Etapa secunda s-au deplasat la Granada, unde au fost condusi cu 1-0, dar au reusit sa egaleze pe final, meciul incheindu-se cu scorul de 1-1.

Etapa a 3-a au primit vizita celor de la Alaves, pe care i-au invins fara drept de apel, 3-0, prin reusitele lui Wass, Soler si Guedes. Etapa trecuta s-au deplasat la Osasuna, unde au facut o partida foarte buna, reusind sa se impuna cu scorul de 4-1, marcatori fiind Gomez, autogol Hernandez, Guedes si Alderete.

Real Madrid

Real Madrid a inceput bine campionatul, sub conducerea noului antrenor Carlo Ancelotti, situandu-se in fruntea clasamentului, cu 10 puncte si 13 goluri marcate cu 6 incasate.

Prima etapa s-au deplasat la Alaves unde au castigat categoric, 4-1 prin golurile marcate de Benzema dubla, Nacho si Vinicius. Etapa a 2-a a adus primul pas gresit, dar un meci foarte spectaculos la Levante, o remiza 3-3, pentru Real au marcat Bale si Vinicius o dubla.

In etapa a 3-a au avut parte de o deplasare foarte dificila pe terenul lui Betis Sevilla, meci castigat la limita, 1-0, prin golul lui Carvajal. Meciul trecut au primit vizita celor de la Celta Vigo, castigand entuziasmant cu scorul de 5-2, prin reusitele lui Benzema – tripla, Vinicius si nou-venitul Camavinga.

In saptamana precedenta, si-au inceput parcusul european, prin deplasarea pe terenul lui Inter Milano, unde au fost dominati in mare parte a partidei, dar o faza minunata a dus la marcarea golului castigator de catre Rodrygo, in minutul 89, Real Madrid adjudecandu-si toate cele 3 puncte.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Valencia (4-4-2): Mamardashvilli – Gaya, Alderete, Gabriel, Correia – Foulquier, Guillamon, Wass, Soler – Gomez, Guedes

Real Madrid (4-3-3): Courtois – Alaba, Nacho, Militao, Carvajal – Valverde, Casemiro, Camavinga – Vinicius, Benzema, Hazard

Absenti

Valencia: Cheryshev, Duro

Real Madrid: Bale, Ceballos, Kroos, Marcelo, Mendy

Istoric confruntari directe

Sezonul trecut, cele doua echipe si-au impartit victoriile, Valencia castigand acasa cu scorul de 4-1, iar Real s-a impus pe Bernabeu cu 2-0.

In ultimele 10 partide, Valencia are 2 victorii, Real 6, iar 2 partide s-au incheiat la egalitate.

Valencia – Real Madrid ponturi pariuri – Paul0722

Pentru a paria pontul propus, dar si alte ponturi din campionatul Spaniei, accesati rubrica pronosticuri Spania La Liga!

O sa avem parte de un adevarat derby, echipa care va castiga va ramane pe locul 1 in clasament, iar aceste puncte, din meciurile tari, vor face diferenta la finalul campionatului.

Real Madrid este favorita, dar niciodata nu a avut parte de deplasari facile pe terenul Valenciei, dovada in sezonul trecut cand Valencia a avut un sezon foarte slab, acasa a invins pe Real cu 4-1.

Valencia isi doreste ca in acest sezon sa prinda macar locul 4, pentru a reveni in Liga Campionilor. Practica un joc frumos, iar in ultimele etape au inceput sa marcheze mult si sa produca spectacol.

Consider ca vom avea parte de un meci cu goluri in ambele porti, o castigatoare fiind foarte greu de anticipat datorita faptului ca si Real Madrid, chiar daca este favorita, vine dupa un meci greu in Italia, contra lui Inter, iar Valencia a avut zile in plus in care au putut sa pregateasca meciul.

Pronostic Valencia – Real Madrid: Ambele echipe marcheaza – Cota 1.71!