Valladolid – Elche ponturi pariuri 19.01.2021

Valladolid Elche Ponturi Pariuri 19012021

Duel încins în Liga Stelelor la subsolul clasamentului. Primul loc ce se află deasupra retrogradării primește vizita primului loc retrogradabil. Partida va începe la ora 20:00

Publicwin este casa de pariuri care îți oferă cel mai mare bonus. Iar dacă vrei să profiți de bonusul lor, îți recomand și articolul top 3 scheme de pariuri dacă ești în căutarea unei noi strategii profitabile de pariere.

Valladolid Elche Ponturi Pariuri 19012021

Valladolid

Echipa lui Sergio se află pe locul 17 cu 18 puncte după 18 partide disputate în La Liga. Lotul echipei Valladolid este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la suma de 62 de milioane de euro.

În ultimele 5 meciuri echipa patronată de Ronaldo Nazario a obținut: 2 victorii în Cupa Spaniei, în ambele succese Valladolid având nevoie de 120 de minute, iar în campionat băieții lui Sergio au obținut o remiză albă o victorie cu 1-0 și o înfrângere cu 0-1.

În ultimele 5 meciuri de campionat, Valladolid a reușit să înscrie doar de 2 ori.

Elche

Formația lui Almiron se află pe locul 18 în La Liga, prima poziție retrogradabilă. Elche a reușit în 16 meciuri să obțină 16 puncte.

În ultimele 5 meciuri Elche a obținut: un egal și 2 înfrângeri în La Liga, iar în Copa del Rey au disputat 2 partide, pe prima au câștigat-o dar în meciul din week-end a pierdut în fața lui Vallecano cu 2-0, astfel echipa lui Almiron părăsind competiția.

Ca și valoare a lotului, Elche este cea mai slab cotată echipă din Liga Stelelor. Valoare întregului lot al alb-verzilor fiind de 37 de milioane de euro.

Echipele Probabile și Absenți

Echipele Probabile

Valladolid (4-4-2): Masip – Perez Maqueda, Fernandez, Sanchez, Nacho – Plano, Fede, Kike, Mesa – Weissman, Orellana.

Elche (4-1-4-1): Badia – Barragan, Verdu, Gonzalez, Sanchez – Lusimi – Josan, Rodriguez, Guti, Mfulu – Boye.

Absenți

Valladolid: Marcos Andre, Rubio, Kiko, Jota, Janko, B. Gonzalez, R. Garcia, El Yamiq.

Elche: Fidel, Marcone, Morente Oliva.

Vezi AICI toate cotele pentru Valladolid – Elche

Istoric Confruntări Directe

Ultimele două întâniri directe între cele 2 echipe a fost în La Liga 2 în sezonul 2016-2017, atunci când ambele formații și-au câștigat meciurile de pe teren propriu.

Ponturi Pariuri Valladolid – Elche. David96

Chiar dacă sunt pe o poziție retrogradabilă, Elche au o apărare destul de solidă. Echipa lui Almiron este o defensivă de top 10 în La Liga, doar că atacul o trage în jos pe Elche, alb-verzii având cel mai slab atac din Spania alături de Huesca.

De partea cealaltă, gazdele sunt văzute drept favorite în această partidă, dar numărul mare de absenți din tabăra lui Valladolid mă face să cred că aceștia vor dori să nu plece cu mâna goală din această partidă. Un alt aspect de luat în considerare pentru acest joc ar fi pozițiile din clasament. Valladolid ar fi mulțumită cu egalul deoarece îi țin pe alb-verzi în spatele lor în clasament, iar Elche s-ar mulțumi cu remiza deoarece mai are de jucat 2 meciuri restante față de Valladolid și pe cele 2 le desparte doar 2 puncte.

Un alt aspect important de luat în considerare pentru acest joc, ar fi temperatura scăzută de la ora jocului care va tăia din elanul și pofta de joc a celor 2 formații, ambele fiind cu gândul mai mult la căldura din vestiar decât la temperaturile reci de pe gazon.

Pronostic Valladolid – Elche: X – Egal – Cota 3.35

Pariază pontul AICI – BONUS 2000 RON