West Ham – Chelsea ponturi pariuri 01.07.2020

Derby londonez în Premier League, în ultimul joc al zilei de de miercuri în primul eșalon englez. Pontul propus de mine are cota 1.56 și îl vei găsi în rândurile următoare!

ponturi pariuri west ham vs chelsea

Partida de pe Olympic Stadium va fi arbitrată de veteranul Martin Atkinson. Ora de start al acestui duel este 22:15, meciul fiind transmis live de Eurosport.

West Ham United

Începe etapa cu numărul 32 de pe locul 17, primul aflat deasupra locurilor retrogradabile. Doar golaverajul o desparte de următoarele două clasate, Bournemouth și Aston Villa. Ciocănarii au adunat 27 de puncte, ca urmare a 7 victorii, 6 remize și 18 înfrângeri.

Trupa lui Moyes nu a reușit încă să marcheze de la revenirea de după pandemie. A suferit două eșecuri cu 2-0, împotriva lui Wolves și Tottenham.

Pentru acest joc managerul scoțian nu se va putea baza pe Snodgrass (accidentat), în timp ce Masuaku și Haller sunt incerți. Revine Ogbonna în centrul apărării.

statistici west ham vs chelsea 01072020

Chelsea

Intră și în această etapă de pe loc de Liga Campionilor. Cu 54 de puncte adunate în 31 de jocuri, Albaștrii sunt la un singur punct în spatele lui Leicester, ultima ocupantă a podiumului. Chelsea s-a calificat în acest weekend în semifinalele FA Cup, trecând de Leicester cu 1-0.

Trupa lui Lampard este cea mai în formă echipă din competiție într-un clasament pe ultimele 5 etape. În acest interval londonezii au ”cules” 13 puncte din 15 puse în joc. De la restartul campionatului, gruparea de pe Stamford Bridge a câștigat cu scorul de 2-1 partidele cu modesta Aston Villa și mult mai puternica Manchester City.

Cele mai importante probleme ale oaspeților în acest joc sunt date de condiția fizică a lui Christian Pulisic și Andreas Christensen, ușor accidentați. Tomori nu va apărea pe foaia de joc.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

West Ham (4-5-1): Fabianski – Cresswell, Diop, Ogbonna, Ngakia – Rice, Noble, Anderson, Soucek, Antonio – Bowen..

Chelsea (4-3-3): Kepa – Alonso, Rudiger, Zouma, Azpilicueta – Kovacic, Jorginho, Barkley – Mount, Giroud, Willian.

Vezi toate cotele pentru West Ham – Chelsea!

Istoric Confruntări Directe.

  • În partida din tur s-au impus Ciocănarii, cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Cresswell.

Ponturi Premier League: Arsenal – Norwich, cota 1.83!

Ponturi pariuri West Ham – Chelsea – Nicu Vădan Marc.

De la restartul din Premier League, echipele din zona retrogradării s-au comportat lamentabil aproape meci de meci. Este și cazul lui West Ham, care nu a reușit să marcheze până acum și nu a dat impresia că s-ar putea întoarce din drumul spre Championship.

Chelsea merge din ce în ce mai bine, iar Frank Lampard are numeroase soluții atât la mijlocul terenului, cât și în avanposturi. După succesele cu Manchester City și Leicester nu văd cum Albaștrii s-ar putea încurca pe terenul echipei cu a treia cea mai slabă defensivă din competiție.

Pronostic West Ham – Chelsea: 2 solist – 1.56