Pontul zilei propus de Lavinia – 06 Martie 2021

Avem un start de luna mai modest, dar poate ca si riscat si jucam cote mai mari de 2. Am avut ghinion mare la Parma cu Inter, deoarece in prima repriza nu am vazut nici un gol si au fost foarte multe faze de poarta. Incercam sa ne revenim astazi, intr-o zi de weekend superba, cu o noua cota de 2 !

Mai jos aveti o scurta prezentare a partidei de astazi + PONTUL ZILEI de Sambata, 6 Martie 2021 !

pontul zilei

Rapid Bucuresti – Miercurea Ciuc

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Rapid Bucuresti si Miercurea Ciuc, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 18 din Romania: Liga a 2-a !

Se anunta un duel foarte interesant, deoarece ambele echipe au ganduri de promovare. Anul 2021 nu este unul prea bun pentru Rapid pana in acest moment, deoarece in primele doua meciuri oficiale, acestia au reusit sa obtina doar doua puncte. O remiza 2:2 cu Ripensia si un egal alb la Buzau, nu sunt rezultate pozitive pentru o formatie ce doreste ca la anul sa joace pe prima scena de fotbal din Romania. Astazi au un meci de 6 puncte, deoarece evolueaza impotriva unei formatii ce se lupta pentru Play Off, asa ca ma astept sa vedem o fata mult mai buna a Rapidului.

De cealalta parte, Miercurea Ciuc vaneaza un loc in top6 si la cum au evoluat pana acum, au sanse bune. 2:0 cu Resita si 1:1 cu Ripensia, acestea fiind rezultatele din partidele oficiale pentru cei de la Ciuc. Astazi intalnesc o formatie insetata dupa puncte si cred ca vor avea probleme mari in defensiva, asa ca am sa merg pe 1 solist, deoarece Rapidul a aratat ca in momentele importante se pot concentra !

Pariul Zilei Azi – 06.03.2021!

Joacă AICI pontul zilei – Ai 500 LEI Bonus!