2 pariuri de exceptie la FCSB vs Lazio; Profita de ele !

  • 15 februarie 2018
  • / By Bmg

Joi vom asista la meciul sezonului in fotbalul romanesc, confruntarea de pe Arena Nationala dintre FCSB si Lazio, duel ce conteaza pentru saisprezecimile Europa League. Ros-albastrii joaca pentru onoare, reputatie si nu in ultimul rand pentru bani, exact ceea ce lipseste in fotbalul nostru. Sunt sigur ca si tu vei paria pa aceasta disputa de foc, asa ca iti recomand doua cote speciale, promotionale, pe care la gasesti doar la casele de pariuri online. Vezi mai jos care sunt acestea si cat de simplu este sa le accesezi.

2 pariuri de exceptie la FCSB vs Lazio; Profita de ele ! 1

Cota 10.0 pe victoria lui FCSB cu Lazio !!

Mai mult !! Daca pierzi pariul, vei primi bonusul de bun-venit al operatorului, in valoare de 300 RON.
Daca pariul este castigator, miza initiala va fi returnata cash, impreuna cu profitul de la cota normala de pe site, urmand ca restul castigului pana la cota 10.00 sa fie incarcat in maximum 72 de ore de la validarea pariului, sub forma de bonus.
Bonusul este valabil sapte zile din momentul creditarii, timp in care trebuie rulat de cinci ori la cote de minim 1.50, inainte de a fi retras.

Cota 15.0 pe victoria lui FCSB !!

  • Deschide acum un cont la aceasta casa de pariuri de pe link-ul special al promotiei https://10pariuri.ro/bonus/pariaza-aici-la-cota-15-pe-fcsb-cu-lazio/, folosind la inregistrare codul promotional ZFBNAW.
  • Plaseaza un prim pariu la cota normala de pe site, pe victoria lui FCSB cu Lazio. 50 RON din miza ta vor fi multiplicati cu aceasta cota promotionala de 15.0.

De precizat ca doar conturile noi participa la aceasta promotie. Sunt eligibile doar pariurile pre-meci, pe bilet simplu. Daca pariul este castigator, profitul din cota normala de pe site va fi transferat in portofelul tau principal ca si bani cash, apoi, diferenta pana la cota promotionala de 15.0 va fi transferata in portofelul de bonus.
Bonusul este valabil 30 de zile si inainte de a fi retras trebuie pariat o singura data, la cota de minim 1.20. Un amanunt este ca aceasta oferta promotionala o exclude pe cea de bun-venit a casei de pariuri.

Click aici pentru cota de 10.0!

Click aici pentru cota de 15.0 !

Sursa foto : DeviantArt, Pinterest

Leave a Comment: