Caută
Close this search box.

Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 02.03.2021

ban pe ban cu ion dan alexandru

Din pacate am inceput primavara cu un lost, deoarece FC Arges a picat complet in meciul cu CFR. Din punctul meu de vedere acele 2 penalty-uri nu trebuiau oferite cadou clujenilor, iar meciul ar fi fost cu totul altul, dar asta este fotbalul si trebuie sa ne obisnuim cu el. Speram sa recuperam pierderea astazi, chiar daca oferta nu este una prea stralucita !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + BILETUL ZILEI de Marti, 2 Martie !

ban pe ban cu ion dan alexandru

Juvents – Spezia

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Juventus si Spezia, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 25 din Italia: Serie A !

Juventus nu trece printr-o perioada prea buna atat in campionat cat si in Champions League. Dupa ce au pierdut cu Porto turul optimilor UEFA, acestia s-au incurcat si in Serie A, acolo unde a remizat cu pe terenul celor de la Verona. Inter si Milan au profitat de acest lucru si s-au indepartat la 10, respectiv 6 puncte de „batrana doamna”. Astazi nu mai este loc de pasi gresiti si au in fata un adversar cu care se pot distra.

Spezia a reusit sa ia ceva avans fata de locurile retrogradabile si nu cred ca ar fi o problema pentru ei daca ar pierde acest meci. In etapa trecuta au reusit sa revina de la 0:2 cu Parma si au smuls un punct foarte important. Cu siguranta nu se vor preda inca din primul minut si cine stie cum vor reusi si ei sa marcheze. Eu am sa merg pe varianta Peste 2.5 goluri si am mare incredere in acest pronostic !

Lausanne Ouchy – Grasshoppers

Pentru cel de-al doilea meci am decis sa aleg partida dintre Lausanne Ouchy si Grasshoppers, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 23 din Elvetia: Challenge League !

Ne asteapta un duel destul de interesant in aceasta seara, deoarece ambele echipe sunt antrenate in lupta pentru promovare. Lausanne este pe locul 4 in acest moment, dar o victorie in aceasta seara o poate plasa pe locul secund, in cazul in care Schaffhausen si Thun se impiedica. Acestia au aratat destul de bine in acest sezon si ar fi c-am a 4-a si ultima echipa ce poate emite pretentii la promovare.

De cealalta parte, Grasshoppers este clar favorita la primul loc in clasament si la o promovare directa. Oaspetii de astazi au 44 puncte si sunt la 6 lungimi distanta de locul secund. Chiar si cu un punct obtinut in aceasta seara ar tine un avans linistitor pentru moment fata de urmaritoare si chiar nu cred ca Grasshoppers va fi invinsa de Lausanne !

PONTURI PARIURI: 02.03.2021

Pariaza aici cu 500 RON Bonus!