Bonus 50 LEI Fara Depunere!

EXCLUSIV pe perioada lunii februarie 2021, la casa de pariuri online Betano te bucuri de o ofertă pe care nu ai voie să o ratezi!

Bonus Betano 50 Ron

Bonus Fara Depunere 50 RON

Dacă nu ai cont deschis la această casă de pariuri, ACUM e momentul să îți deschizi unul! Vei primi 50 de lei doar pentru verificarea contului, fără să depui nimic din buzunarul tău.

Cum iei bonusul: Click AICI pe acest link special pentru a te înregistra.

Încasezi banii chiar a doua zi după înregistrare, însă îi vei putea juca la pariuri doar dacă în 7 zile îți vei verifica contul.

Procedura de verificare a contului e una simplă, trebuie doar să trimiți o poză cu câteva documente (card de identitate, factură de utilități), care să confirme că nu ți-ai deschis contul folosind date eronate.

Încă un avantaj major al acestui bonus: nu necesită rulaj! Adică banii câștigați din pariurile cu cei 50 RON vor putea fi retrași direct!

IMPORTANT! Pe lângă această promoție de mai sus, la casa de pariuri online Betano beneficiezi și de un bonus generos la deschiderea contului: dublarea primei depuneri până la 500 RON + un Pariu Gratuit de încă 500 RON!

Nu mai sta pe gânduri profită acum și ia bonusul!

Leave a Comment:

Open

bonus fara depunere Publicwin

Close