Cea mai tare cota la Romania – Olanda o gasesti aici !!

0
68

Romania joaca marti cu Olanda pe Arena Nationala, intr-o partida in care se asteapta multe de la tricolori. Arata excelent sub comanda lui Cosmin Contra si dau peste o echipa care a dezamagit complet in ultimii ani. Vezi mai jos cum poti obtine o super cota de 10.0 la gol marcat de Romania. Doar Aceasta Casa de Pariuri iti pune la dispozitie o astfel de cota.

Cum functioneaza?

MAI MULT !! Daca pariul este pierzator, vei primi inapoi dublul mizei (80 RON).

De precizat ca pot beneficia de cota promotionala doar pariorii care isi deschid cont la operator prin link-ul de mai sus. Doar primul pariu plasat este luat in calcul, pariu care trebuie sa fie pre-meci.
Daca pariul este castigator, tu vei primi mai intai profitul conform cotei normale de pe site, iar diferenta pana la cota 10.0 o vei incasa in maxim de 48 de ore sub forma de bonus.

Inainte de a fi retras, bonusul trebuie pariat de patru ori (x4) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/in sistem, fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 1.60).

CLICK AICI SI PARIAZA LA COTA 10 PE GOL MARCAT ROMANIA CU OLANDA !!

Sursa foto : Thatsmags.com

Top 3 tipsteri 1-22 martie 2018

Tipster C P A % CM UP
1 Blancone 22 8 0 73.33% 1.55 Vezi AICI >>
2 Wade 35 14 0 71.43% 1.59 Vezi AICI>>
3 Bmg 20 8 0 71.43% 1.59 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate P = pronosticuri pierdute A = pronosticuri anulate % = procentajul pronosticurilor castigate CM = cota medie UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here