Cota 10 pe victoria Romaniei cu Elvetia. Daca nu castiga primesti banii inapoi !

Romania a facut un meci foarte bun de deschidere la EURO 2016 si numai lipsa de eficienta la finalizare si mai ales arbitrul au facut sa termine invinsa. Oricum, sperantele sunt acum mult mai mari si suporterii au inceput sa creada in aceasta selectionata. Asadar, un succes cu Elvetia nu mai pare chiar atat de departe, iar tu ai ocazia sa profiti din plin.

Cota 10 pe victoria Romaniei cu Elvetia. Daca nu castiga primesti banii inapoi !

Inregistreaza-te acum la aceasta casa de pariuri online si primesti cota 10.00 pentru o victorie a tricolorilor in meciul de pe 15/06/2016.

Betfair (D. ONJN 2161 / 28.08.2015) este cel mai mare site de Betting exchange din lume, care se pare ca vine cu oferte pentru fiecare meci sustinut de echipa noastra la EURO.

Pentru a fi eligibil pentru aceasta oferta nu trebuie decat sa iti deschzi cont la Betfair (click pentru a te inregistra) ultilizand codul promoţional ZSKM04 > mergi la promotia ” 10.0 Romania vs Elvetia ” > si click pe butonul galben „pariaza acum”.

Plaseaza un pariu simplu de maxim 10 Euro pe victoria Romaniei cu ELvetia. Castigurile obţinute din cota normala le primesti cash, iar cele obtinute din cota marita le primesti bonus. Daca pariul este pierzator, ti se va rambursa miza pariata in limita a 10 Euro.

Termeni si conditii :

  • pariul trebuie sa fie pre-meci pentru a se califica la promotie
  • miza maxima care se califica este de 10 Euro. Poti sa plasezi o miza mai mare, dar doar 10 Euro vor fi luati in considerare pentru cota marita
  • pariurile plasate pe Exchange sau pe bilet cu selectii multiple pe Sportsbook nu vor fi luate in considerare pentru aceasta promotie
  • daca unul din pariurile plasate din fonduri bonus este anulat, vei primi miza inapoi in portofelul de bonus. In acest caz pariul tau nu va fi luat in considerare pentru cerintele de rulaj
  • bonusul este valid timp de 90 de zile pe Sportsbook si trebuie rulat o singura data pe cota de minim 1.50, pe o singura selectie sau pe un bilet cu mai multe selecţii.

Deschide cont acum la Betfair si pariaza pe cota marita la Romania – Elvetia!

Leave a Comment: