Cota 50 pentru victorie Romania cu Muntenegru – vezi aici cum beneficiezi de ea!

Vezi aici cum poti primi o cota speciala de 50.00 pentru victoria Romaniei in meciul cu Muntenegru. Tricolorii debuteaza vineri in Liga Natiunilor la Ploiesti, iar cu aceasta ocazie una din casele de pariuri online recomandate vine cu o super oferta pentru jucatorii noi: cota 50 pentru succesul nationalei noastre. Ai mai jos toate detaliile necesare.

cota 50 pentru victorie romania cu muntenegru

Cum beneficiezi de oferta?

  1. Deschide cont la pariuri de pe urmatorul link special: https://10pariuri.ro/bonus/cota-50-pentru-victorie-romania-cu-muntenegru/
  2. La inregistrare, introdu urmatorul cod bonus: ZFBNFN.
  3. Efectueaza un prim depozit in contul de jucator.
  4. Plaseaza un pariu simplu pre-meci de 5 lei pe "Rezultat final - Romania" in meciul Romania - Muntenegru si primesti o super cota de 50.00!

Ce castigi?

In cazul in care tricolorii reusesc sa se impuna in meciul cu Muntenegru, tu te vei alege cu un castig total de 250 lei, cu o investitie de numai 5 lei facuta. Imediat dupa finalizarea meciului vei primi in cont castigul calculat la cota normala de pe site, iar apoi, in maxim 24 de ore vei primi si restul de bani sub forma de bonus.

Cum trebuie sa pariezi bonusul?

Bonusul trebuie pariat o singura data, pe cote de minim 1.20. Ai la dispozitie 30 de zile pentru acest lucru. Trebuie sa mai stii ca in urma pariurilor plasate cu bani bonus vei pastra in cont doar profitul generat.

Ce mai trebuie sa stii?

  • Numai jucatorii noi, care isi deschid cont de pe ACEST LINK SPECIAL beneficiaza de cota marita.
  • Miza maxima eligibila pentru oferta este de 5 lei.
  • Pentru biletele combinate, cel putin o selectie trebuie sa respecte cerinta cotei minime de 1.20.

Leave a Comment: