Cote masive la Portugalia – Franta, finala EURO 2016!

Campionatul European a ajuns la punctul culminant, iar duminica de la ora 22.00 vom asista la finala Portugalia vs Franta. Pe tot parcursul turneului ti-au fost oferite promotii si oferte care mai de care mai atractive si nu se putea altfel si la partida ce incheie competitia.
Ai acum posibilitatea sa pariezi pe cote masive la Portugalia – Franta.
NetBet (click aici pentru a te inregistra) mareste substantial cotele la victorie pentru cele doua echipe. Iti pune la dispozitie senzationala cota de 14.00 un succes al Portugaliei si 6.00 pe victoria Frantei.
MAI MULT ! Daca pariul tau este pierzator miza iti va fi returnata sub forma de bonus in limita a 40 RON.
Oferta se adreseaza clientilor noi si tot ce trebuie sa faci este sa folosesti codul promotional ”ROEURO” la inregistrare.

Termeni si conditii:

  • Aceasta promotie este valabila pana duminica (10 iulie 2016) la ora 22.00. Mai exact pentru a fi eligibil trabuie sa plasezi un pariu inainte de inceperea finalei.
  • Valoarea maxima a pariului este de 40 RON.
  • Bonusul Netbet trebuie pariat de 4 ori pe cote minim 1.60 inainte de a inregistra o cerere de retragere.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste si Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate in considerare la indeplinirea conditiilor de pariere aferente bonusului.
  • Pentru a revendica bonusul, acceseaza butonul ”Depunere” din partea dreapta sus a site-ului si introdu codul bonus ROEURO la inregistrare.

Pariaza acum pe cote marite special la Portugalia – Franta !

Leave a Comment: