Doua super cote de 10.0 si 18.0, la Basel – Manchester City in UCL !!

  • 13 februarie 2018
  • / By Bmg

Martea de Liga Campionilor ne aduce un meci cu o favorita certa, o partida destul de previzibila. Ma refer la confruntarea dintre FC Basel si Manchester City. Englezii nu ar trebui sa aiba emotii, mai ales ca traverseaza un sezon extraordinar pe toate planurile. Daca si tu ai de gand sa pariezi pe aceasta disputa, trebuie neaparat sa profiti de doua cote la pariuri sportive, pe care ei ti le detaliez mai jos. Vezi despre ce este vorba.

Doua super cote de 10.0 si 18.0, la Basel – Manchester City in UCL !! 1

Cota 10.0 la Basel – Manchester City !!

  • Deschide acum un cont la casa de pariuri de pe acest link promotional https://10pariuri.ro/bonus/click-aici-pentru-cota-10-la-basel-vs-manchester-city/ , folosind la inregistrare codul bonus COTA10.
  • Plaseaza un prim pariu la cota normala de pe site, pe rezultat final la meciul de astazi din Elvetia. 40 RON din miza ta vor fi multiplicati cu aceasta cota promotionala de 10.0.
  • Mai mult, chiar daca pariul tau este pierzator, vei primi inapoi dublul mizei pariate sub forma de bonus.

Tine cont de faptul ca oferta este valabila doar pentru pariurile pre-meci, pe rezultat final. Daca pariul tau este castigator, vei fi platit in bani reali conform cotelor normale de pe site, iar restul de bani pana la suma totala conform cotelor marite vor fi creditati sub forma de bonus.
Bonusul este valabil timp de sapte zile si trebuie pariat de patru ori la cota de minim 1.60, inainte de a inregistra o cerere de retragere.

Cota 18.0 pe victoria lui Manchester City !!

  • Deschide acum un cont la aceasta casa de pariuri de pe link-ul special al promotiei https://10pariuri.ro/bonus/aici-ai-cota-18-pe-victoria-lui-city-cu-basel/ , folosind la inregistrare codul promotional ZFBNAU.
  • Plaseaza un prim pariu la cota normala de pe site, pe victoria lui Manchester City cu Basel. 5 RON din miza ta vor fi multiplicati cu aceasta cota promotionala de 18.0.

De precizat ca doar conturile noi participa la aceasta promotie. Sunt eligibile doar pariurile pre-meci, pe bilet simplu. Daca pariul este castigator, profitul din cota normala de pe site va fi transferat in portofelul tau principal ca si bani cash, apoi, diferenta pana la cota promotionala de 18.0 va fi transferata in portofelul de bonus.
Bonusul este valabil 30 de zile si inainte de a fi retras trebuie pariat o singura data, la cota de minim 1.20. Un amanunt este ca aceasta oferta promotionala o exclude pe cea de bun-venit a casei de pariuri.

Click aici pentru cota de 10.0!

Click aici pentru cota de 18.0 !

Leave a Comment: