Freebet 10 LEI fără depunere – AICI! Grăbește-te, ofertă limitată!

Primești un Freebet 10 lei fără depunere la Betano la simpla deschidere a unui cont. Nu trebuie să plătești nimic, doar să te înregistrezi. Vezi mai jos tot ce ai de făcut ca să beneficiezi de oferta promoțională a acestei case de pariuri!

Freebet 10 LEI fără depunere la Betano

Freebet 10 LEI fără depunere la Betano

Așa cum îți sugerează și imaginea de mai sus, la simpla deschidere a unui cont pe platforma Betano vei beneficia automat de pariul gratuit de 10 RON. Iată cele mai importante lucruri de știut despre aceasată promoție:

  • oferta este disponibilă doar pentru clienții înregistrați prin link-urile Betano din acest articol – click AICI ca să iei freebet 10 LEI!
  • nu trebuie să plătești nimic
  • promoția e valabilă până în data de 04.06.2020
  • primești bonusul de 10 lei a doua zi după înregistrare
  • vei avea 7 zile la dispoziție pentru a folosi bonusul la pariuri sportive, dacă în acest interval ți-ai verificat contul de jucător.

Ce înseamnă verificarea contului?

Această operațiune presupune încărcarea pe site-ul Betano a unor documente care să ateste că datele introduse de tine în formularul de înregistrare sunt adevărate. Astfel de documente pot fi: poza cărții de identitate sau a unei facturi de utilități emise pe numele tău sau un extras de cont bancar.

Mai multe despre procedura de verificare a contului Betano poți afla din acest articol-tutorial.

Profită ACUM de promoție și pariază gratuit la Betano! 

Top 3 motive să deschizi cont la Betano

Pe lângă acest pariu gratuit în valoare de 10 lei, la Betano ai parte de mai multe alte beneficii:

  • Bonus 500 RON la prima depunere

Primul depozit pe site-ul operatorului va fi dublat automat, în limita a 500 RON! Este unul dintre cele mai bune bonusuri de bun venit disponibile pe piața pariurilor sportive din România.

  • Ai pariuri live, streaming live și cashout

Cu alte cuvinte, ai la îndemână cele mai importante unelte pentru un parior profesionist, cu ajutorul cărora să câștigi la pariuri.

  • Promoții numeroase și oferte cu care îți sporești câștigurile la pariuri

Vei găsi constant aici misiuni și oferte prin intermediul cărora poți avea șansa să câștigi mai mult decât la alți operatori. Intră pe betano.com și începe-ți aventura la pariuri!

Leave a Comment: