Ia-ti acum 50 RON pariu gratuit pe Liga Campionilor si Europa League !!

0
27

Cele mai tari competitii inter-cluburi revin in 2018, asa ca avem ce paria la acest mijloc de saptamana. Suntem in faza optimilor Ligii Campionilor, iar Europa League a ajuns la saisprezecimi. Vom vedea la lucru cele mai tari echipe de pe continent, dar si pe FCSB, reprezentanta noastra avand un duel de foc cu italienii de la Lazio Roma. Cu siguranta nu este parior care sa nu joace pe aceste doua competitii. Iti recomand sa o faci tu, accesand oferta Acestei Case de Pariuri Online, una care iti da ocazia sa obtii un pariu gratuit.

Cum functioneaza?

  • Click aici si vei ajunge pe pagina casei de pariuri. Daca inca nu ai cont, foloseste acelasi link pentru a deschide unul.
  • Acceseaza oferta “Pariu gratuit pentru Champions League si Europa League”. Te inscrii cu un simplu click pe butonul rosu “particip”.
  • Plaseaza minim 5 pariuri LIVE sau pre-meci(miza minima 20 RON, cota minima 1.75), pe oricare meci din optimile Ligii Campionilor si saisprezecimile Europa League.
  • Vei primi un pariu gratuit de 50 RON pe care il poti utiliza pe orice meci de fotbal.

Pentru a participa, trebuie sa fi facut o depunere cu cel putin 10 zile inainte de inscrierea la promotie. Daca nu ai facut-o, poti depune chiar inainte sa te inscrii.
Operatorul recomanda ca dupa inscriere sa astepti 2-5 minute inainte de a plasa pariurile.
Pariurile pe marketurile handicap, inclusiv Miza rambursata la egal, nu se califica la promotie.
Un client poate accesa o singura data promotia.
Pariul gratuit poate fi folosit pe un bilet simplu, la cota de minim 1.75.
Castigul maxim de pe urma pariului gratuit este de 250 RON.

Click aici pentru a paria pe Cupele Europene !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here