Nu rata acest super pariu la Girona – Barcelona; vezi o cota de 40.0

  • 27 ianuarie 2019
  • / By Bmg

Pariezi pe Barcelona in duelul de duminica cu Girona? Daca da, iti recomand sa accesezi o oferta speciala a casei de pariuri online Betfair.ro, care pune la dispozitia clientilor noi o cota incredibila de 40.0 pentru un succes al catalanilor.
Este vorba despre o oferta de bun-venit, pe care nu trebuie sa o ratezi daca inca nu ai un cont la Betfair. Vezi mai jos toti pasii de urmat pentru accesarea ei.

Cum iei cota speciala?

  1. Intra acum pe acest link promotional : https://10pariuri.ro/bonus/prinde-si-tu-cota-speciala-de-40-pe-barcelona-cu-girona/.
  2. De acolo, deschide un cont la Betfair, folosind la inregistrare codul promotional ZFBNHU. Pariaza pe victorie Barcelona in meciul cu Girona.
  3. O sa primesti cota marita de 40.0 pentru 5 RON din miza ta.

De ce cred eu ca Barca se va impune?

Catalanii domina si acest sezon de La Liga si sunt in forma. Mai mult, au castigat ultimele sapte jocuri de campionat, in sase dintre ele chiar la handicap. Mai trebuie spus ca Girona este departe de cea mai buna forma in acest moment si vine dupa o serie de rezultate slabe.

Cum iei banii?

Initial, casa de pariuri Betfair iti ofera banii conform cotei normale din oferta, iar in 24 de ore de la solutionarea pariului, vei incasa si diferenta pana la cota promotionala de 40.0 sub forma de bonus.

Ce trebuie sa mai stii?

Aceasta oferta se adreseaza exclusiv clientilor noi si o exclude pe cea standard de bun-venit.
Bonusul este valabil timp de 30 de zile din momentul creditarii si inainte de a fi retras trebuie pariat o singura data, la cota de minim 1.20 (in cazul biletelor multiple cel putin o selectie trebuie aiba cota de minim 1.20).
Pariurile plasate din fonduri bonus trebuie sa fie solutionate inainte ca bonusul sa expire. Cele pentru care s-a folosit optiunea Cash Out nu sunt eligibile la promotie.
Pariurile plasate din fondurile bonus obtinute din aceasta promotie nu vor avea miza returnata. Doar profitul (castigurile generate) se returneaza.

Leave a Comment: