Pariaza o super cota de 10.0 astazi in Bundesliga !!

Pariaza o super cota de 10.0 astazi in Bundesliga !!

  • 12 ianuarie 2018
  • / By Bmg

Astazi avem cateva meciuri intersante din campionatele puternice ale Europei, iar Bundesliga este unul dintre ele. Se remarca deby-ul Bayern Leverkusen si Bayer Munchen, meci in care echipa oaspete porneste favorita la case de pariuri online. Trebuie neaparat sa profiti de oferta Acestui Operator de Pariuri, care iti pune la dispozitie o super cota de 10.0 pe succesul bavarezilor. Nu ezita !

Cum pariezi cota?

  • Intra pe acest link https://10pariuri.ro/bonus/click-aici-pentru-cota-10-pe-bayen-munchen/, care te va duce pe pagina promotiei. De acolo deschide un cont la casa de pariuri.
  • Efectueaza o depunere si plaseaza un prim pariu pe victoria lui Bayern Munchen in meciul de astazi cu Leverkusen, la cota normala de pe site.
  • 50 RON din miza ta vor fi multiplicati cu cota promotionala de 10.0.

Daca pariul este castigator, vei primi castigul conform cotei normale de pe site, iar diferenta pana la cota promotionala iti va fi creditata sub forma de bonus Fortuna.
In Plus, daca pierzi, vei primi bonusul de bun-venit al operatorului in valoare de 300 RON.
Tine cont de faptul ca doar primul pariu plasat este luat in calcul, pre- meci, pe bilet simplu.
Bonusul este valabil timp de sapte zile si trebuie rulat de cinci ori la cote de minim 1.50, inainte de a putea fi retras.

Pariaza acum la cota 10.0 pe Bayern Munchen !!

Sursa foto : Bayer 04 Leverkusen

About the Author Bmg

follow me on:

Leave a Comment: