Promotie speciala la Romania vs Olanda; Profita de o cota de 12.0 !!

Promotie speciala la Romania vs Olanda; Profita de o cota de 12.0 !!

  • 13 noiembrie 2017
  • / By Bmg

Super amical avem intre Romania si Olanda, iar tu trebuie neaparat sa profiti de o super cota de 12.0 pe care o gasesti doar la Aceasta casa de pariuri online. Este vorba despre o promotie speciala, pe care o poti accesa urmand pasii de mai jos.

Care este cota si cum o pariezi?

  • Deschide acum cont la casa de pariuri de pe acest link special https://10pariuri.ro/bonus/pariaza-aici-la-cota-12-pe-romania/ folosind la inregistrare codul promotional ZFBN75.
  • Depune si pariaza un prim pariu pe victoria Romaniei in meciul cu Olanda. 50 RON din miza ta vor fi multiplicati cu aceasta cota promotionala de 12.0.

Eu sunt de parere ca sunt sanse bune. Romania pare transformata sub comanda lui Cosmin Contra, in timp ce adversara vine iarasi dupa o dezamagire in preliminariile pentru Cupa Mondiala. Jucam pe Arena Nationala, iar eu astept un meci bun din partea tricolorilor.

Trebuie mentionat ca oferta se adreseaza exclusiv clientilor noi. Sunt eligibile doar pariurile pre-meci, pe bilet simplu.
Daca pariul este castigator, profitul din cota normala de pe site va fi transferat in portofelul tau principal ca si bani cash, apoi, diferenta pana la cota promotionala de 12.0 va fi transferata in portofelul de bonus Betfair.
Bonusul este valabil 30 de zile si inainte de a fi retras trebuie pariat o singura data, la cota de minim 1.20. Un amanunt este ca aceasta oferta promotionala o exclude pe cea de bun-venit a casei de pariuri.

CLICK AICI pentru a paria la cota 12.0 pe victoria Romaniei !!

Sursa foto : TheHardTackle

Leave a Comment: