Rotiri și Pariuri Gratuite fără depunere ZILNIC la Betano!

roata norocoasa betano

În perioada 13.08.2021 – 31.08.2021 la Betano poți câștiga zi de zi Jetoane de Aur, Freebet-uri sau rotiri gratuite! Vezi mai jos cum le obții.

betano promotii euro 2020

Ce ai de făcut?

Tot ce trebuie să faci este să ai un cont deschis la Betano (poți deschide unul de AICI) și să învârți Roata Norocoasă!

Participanții pot activa Roata Norocoasă doar o singură dată pe zi pe durata desfășurării Campaniei Promoționale, în intervalul orar 08:00-23:59. Intră aici – ro.betano.com – pentru a învârte roata.

Ce poți câștiga?

Premiile Campaniei sunt:

  • Jetoane de Aur – până la 5 Jetoane de Aur/zi; valoarea fiecărui Jeton de Aur este de 5 lei.
  • Rotiri Gratuite – până la 20 de Rotiri Gratuite.
  • Pariuri Gratuite (Free Bet-uri) – până la 25 de Lei pentru un Pariu Gratuit.

Jetoanele de Aur pot fi folosite la mesele din Cazinou Live: Betano Cashback Blackjack și Ruletă exclusivă Betano. Poți câștiga maxim 5 astfel de jetoane.

Rotirile gratuite pot fi folosite la jocurile Reactoonz 2, Book of Dead sau Fire Joker. Ele sunt disponibile în cont timp de 24 de ore și valorează 1 leu la Reactoonz 2, 0.50 lei la Book of Dead și 0,25 lei la Fire Joker.

Vezi și: Case de pariuri deschise non-stop!

Pariurile gratuite pot fi folosite oriunde în secțiunile Sport și Virtuale.

IMPORTANT!*

Câștigurile rezultate în urma utilizării bonusului NU au condiții suplimentare de rulaj, acestea fiind transferate în contul de jucător sub forma banilor reali.

În cadrul acestei campanii promoționale poate participa orice client al casei de pariuri online Betano care are un cont verificat și minim o depunere efectuată în ultimele 7 zile.