Super cote la EURO 2016 pe meciul Portugalia – Tara Galilor. Ai cota 9.00 pe succesul portughezilor!

Miercuri debuteaza semifinalele Campionatului European si prima disputa din aceasta faza este Portugalia – Tara Galilor, meci total neasteptat. Lusitanii pornesc favoriti la case de pariuri online, iar tu ai posibilitatea sa pariezi acum pe victoria lor la o cota marita de 9.00. In plus, daca simti ca galezii pot produce o noua surpriza, ai cota 11.00 pe un succes al lor.
Super cote la EURO 2016 pe meciul Portugalia – Tara Galilor. Ai cota 9.00 pe succesul portughezilor!
NetBet (click aici pentru a te inregistra) vine cu aceasta oferta promotionala, asa cum a facut pe tot parcursul EURO 2016. Deschide acum un cont folosind codul bonus ROEURO si pariaza maxim 40 RON pe un succes al uneia dintre cele doua echipe. Daca pariul este castigator vei fi platit in bani reali conform cotei normale de pe site si diferenta pana la cota promotionala va fi creditata in contul tau sub forma de bonus Netbet.

MAI MULT ! Daca pariul tau este pierzator miza iti va fi returnata sub forma de bonus in limita a 40 RON.

Termeni si conditii:

  • Pentru a revendica bonusul, acceseaza butonul ”Depunere” din partea dreapta sus a site-ului si introdu codul bonus ROEURO la inregistrare.
  • Bonusul trebuie pariat de 4 ori pe cote minim 1.60 inainte de a inregistra o cerere de retragere.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste si Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate in considerare la indeplinirea conditiilor de pariere aferente bonusului.
  • Cotele marite sunt pentru rezultatele din cele 90 de minute de joc si nu includ minutele de prelungiri sau penalty-urile.

Pariaza acum pe cota 9.00 ca Portugalia castiga !

Leave a Comment: