Top 10 promotii pentru Portugalia vs Franta – finala EURO 2016

Finala Campionatului European de Fotbal va avea loc duminica pe Stade de France din Paris si le aduce fata in fata pe Portugalia si Franta. Echipa gazda este mare favorita la castigarea trofeului, insa orice se poate intampla intr-o astfel de confruntare.
Top 10 promotii pentru Portugalia vs Franta - finala EURO 2016 Pe toata durata turneului final ai avut la dispozitie numeroare oferte si bonusuri pariuri, majoritatea dintre ele fiind disponibile si pe acest ultim meci. In continuare imi propun sa iti prezint cele mai atractive 10 promotii la meciul Portugalia vs Franta.

 1. Pariu 100% gratuit de pana la 50 RON la UnibetPariaza acum !
  Plaseaza un pariu pre meci pana duminica la ora 21.00 si profita de un freebet la finala EURO 2016. Toate detaliile acestei promotii le gasesti in acest articol.
 2. Concurs cu premiu de 20.000 RON la Sportingbet – Inscrie-te acum! Cel mai mare premiu pus in joc de casele de pariuri il gasesti in cadrul promotiei “20.000 RON Fotball Jackpot” de la acest operator. Pentru a castiga nu trebuie decat sa pronostichezi corect cateva statistici la finala EURO 2016.
 3. La NetBet ai cota 14.00 pe victoria Portugaliei si cota 6.00 pe un succes al Frantei +1 freebet – Pariaza acum!
  Acestea sunt cele mai mari cote de pe piata pariurilor la acest meci. Nu le vei gasi cu siguranta in alta parte. Tot ceea ce trebuie sa stii despre aceasta promotie gasesti in acest articol.
 4. Cote dublate pe rezultatul finalInregistreaza-te acum la Betfair !
  Ai la dispozitie o promotie prin care ti se dubleaza cotele la finala EURO 2016. Afla AICI cum!
 5. Pariu fara risc de pana la 150 RON – Deschide cont acum la Unibet!
  Efectueaza o prima depunere si plaseaza un pariu de minim 150 RON pe acest meci, iar daca pariul este pierzator miza iti va fi returnata in totalitate.
 6. Pariu fara risc de pana la 200 RON – Deschide cont acum la Sportingbet!
  Plaseaza un prim pariu de pana la 200 RON si daca pierzi ti se va rambursa integral miza. Ai cota 4.33 pe un succes al Portugaliei si 1.90 pe victoria francezilor.
 7. Freebet in limita a 40 RON la NetBet Pariaza acum!
  Plaseaza primul tau pariu eligibil de pe mobil pe meciul Portugalia – Franta si operatorul iti da un bonus de 100% din miza, in limita a 40 RON. Mai multe detalii gasesti in articolul urmator.
 8. Pariu gratuit in limita a 50 RON la UnibetClick aici pentru a te inregistra !
  Si acest operator iti ofera un bonus pentru primul tau pariu de pe un dispozitiv mobil. Mai exact, iti ramburseaza miza primului pariu plasat de pe mobil in limita a 50 RON, daca acesta este pierzator. Vezi aici toate detaliile.
 9. Profita de 5 cote marite special la finala – Deschide cont acum la NetBet!
  Operatorul a marit special pentru clientii sai un numar de cinci cote la meciul Portugalia – Franta. Sunt sigur ca cele mai multe dintre ele iti pot aduce profit. Vezi care sunt cotele si termenii promotiei in articolul ”FINALA. Un singur meci, cinci cote speciale!”.
 10. Pariu live gratuit la Efortuna – Pariaza acum!
  Plaseaza un pariu pre-meci de 10 RON la Fortuna de pe un dispozitiv mobil si primesti un pariu gratuit de 10 RON pentru pariuri live la finala EURO 2016.

Iti recomand sa pariezi online pe finala EURO 2016, deoarece doar asa poti beneficia de cele mai bune bonusuri si promitii de pe piata.

Leave a Comment: