Caută
Close this search box.

UTA Arad – CFR Cluj ponturi pariuri 26.09.2021

uta arad cfr cluj ponturi pariuri

Duminica, etapa a 10-a a Ligii 1 din Romania, ne propune partida dintre UTA Arad, in calitate de gazda si liderul campionatului, CFR CLuj. Va fi unul dintre derbyurile etapei, fiind un meci intre doua echipe care se afla in partea din fata a campionatului.

Partida se va disputa pe stadionul Francisc von Neuman din Arad, incepand cu ora 21:00, fiind transmisa de canalele Look Sport, Digi Sport si Telekom Sport.

uta arad cfr cluj ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei, pontul propus la casa de pariuri Betano si pariati atat la aceasta casa de pariuri cat si la alte case de pariuri online!

UTA Arad

UTA are un sezon foarte bun, clasandu-se dupa primele 9 etape pe locul 5, cu 16 puncte adunate, avand 9 goluri date si 5 incasate, avand alaturi de adversara din acest meci, a doua cea mai buna aparare, dupa Farul.

UTA are o singura infrangere in aceste etape, in deplasare la FC Botosani, 2-1, in etapa a 4-a. In rest au reusit sa obtina 4 victorii si 4 remize. Ultimele doua partide au remizat de fiecare data, 2-2 acasa cu Rapid Bucuresti, dupa ce au fost condusi cu 2-0 si 0-0 in deplasare la Sepsi Sf. Gheorghe.

In Cupa Romaniei, au fost invinsi cu 1-0 de CSO Filiasi, fiind protagonisti la cea mai mare surpriza din acest tur al Cupei Romaniei.

CFR Cluj

CFR Cluj este liderul la zi al campionatului, adunand 24 de puncte din 27 posibile, avand deocamdata un avantaj de 4 puncte fata de FC Botosani. Au marcat 14 goluri si au incasat doar 5.

Singura infrangere a venit in etapa a 8-a, la primul meci in campionat al noului antrenor, Dan Petrescu, dar apoi si-au revenit, invingand acasa cu 1-0 pe Universitatea Craiova. Inainte de revenirea lui Dan Petrescu CFR a obtinut cea mai clara victorie din acest inceput de campionat, in fata rivalilor de la FCSB, scor 4-1.

CFR este singura echipa din Romania care joaca din 3 in 3 zile, avand meciuri programate atat in campionat cat si in grupele Conference League, iar in saptamana precedenta au jucat in Cupa Romaniei, fiind invinsi de Universitatea Craiova si parasind drumul spre Cupa.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

UTA Arad (4-2-3-1): Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Baravykas – Vorobjovas, Passaglia – Ubbink, Miculescu, Roger – Dangubic

CFR Cluj (4-3-3): Balgradean – Manea, Burca, Bouhema, Camora – Sigurjonson, Bordeianu, Culio – Deac, Debeljuh, Petrila

Absenti

Uta Arad: –

CFR Cluj: Omrani, Alibec

Istoric confruntari directe

Sezonul trecut, UTA s-a impus in tur la Cluj cu scorul de 0-1, iar CFR s-a impus cu acelasi scor la Arad, in retur.

In ultimele 7 meciuri directe, UTA are 2 victorii, iar CFR a invins de 5 ori, nicio partida nu s-a incheiat la egalitate.

UTA Arad – CFR Cluj ponturi pariuri – Paul0722

Pentru a paria acest meci cat si alte partide din Romania, accesati sectiunea ponturi Liga 1!

Desi CFR Cluj este liderul campionatului si favorita acestui meci, cu siguranta nu ii va fi usor, avand in vedere ca UTA este o echipa foarte puternica pe teren propriu, demonstrand acest lucru si meciul trecut jucat acasa, contra celor de la Rapid, cand au reusit sa revina dupa ce au fost condusi cu scorul de 2-0.

CFR este o echipa mai obosita, deoarece au mult mai multe meciuri in acest sezon, iar in saptamana viitoare va juca din nou in grupele Conference League, contra lui Randers.

Consider ca va fi un meci inchis, deoarece Dan Petrescu nu doreste ca jucatorii sai sa faca risipa de efort, iar singurul lucru care va conta va fi rezultatul, iar un egal l-ar multumi pe antrenorul ardelenilor.

Pronostic UTA Arad – CFR Cluj: Sub 3.5 goluri si peste 6 cornere – Cota 1.52!