Vezi 3 cote de exceptie la FCSB – Lugano ! Profita acum !

0
149

FCSB da piept cu Lugano in Europa League, partida care se va disputa in aceasta seara pe Arena Nationala. Ros-albastrii isi apara pozitia de lider in grupa, contra unui adversar pe care in tur l-au batut la el acasa. Casele de pariuri o indica mare favorita pe FCSBsi asa o vad si eu.

Un astfel de meci nu putea sa nu aiba si cateva super promotii speciale la pariuri, de care eu iti recomand sa profiti. Vezi mai jos care sunt si cum le poti accesa.

Cota 10.0 pe victoria lui FCSB

  • Deschide un cont la casa de pariuri de pe acest link special https://10pariuri.ro/bonus/pariaza-aici-pe-fcsb-cu-lugano-la-cota-10/ .
  • Depune si plaseaza un pariu simplu, pre-meci, pe victoria celor de la FCSB cu Lugano, la cota normala de pe site. 50 RON din miza ta vor fi multiplicati cu cota promotionala de 10.0.
  • Daca pierzi nu este nicio problema, pentru ca beneficiezi de bonusul de bun-venit al operatorului, 300 RON – pariu fara risc.

Cota 10 ca FCSB marcheaza minim un gol

  • Intra pe acest link al promotiei https://10pariuri.ro/bonus/pariaza-aici-pe-gol-marcat-de-fcsb-cu-lugano-la-cota-10/ si deschide un cont la casa de pariuri folosind la inregistrare codul bonus FCSB.
  • Efectueaza o prima depunere si pariaza pe selectia “FCSB peste 0.5 goluri” in meciul cu Lugano, la cota normala de pe site. 40 RON din miza ta vor fi multiplicati cu cota speciala de 10.0.
  • Daca pariul este pierzator, vei primi inapoi dublul mizei (80 RON).

Cota 6.0 pe victoria lui FCSB

  • Deschide un cont acum la casa de pariuri de pe acest link special https://10pariuri.ro/bonus/pariaza-aici-pe-fcsb-cu-lugano-la-cota-6-2/ folosind la inregistrare codul promotional ZFBN91.
  • Depune si pariaza un prim pariu pe succesul celor de la FCSB cu Lugano, la cota normala de pe site-ul operatorului. 50 RON din miza ta vor fi multiplicati cu aceasta cota promotionala de 6.0.

Accesand link-urile promotionale de mai sus vei gasi si orice alt detaliu despre ofertele in cauza. Iti recomand sa profiti de ele, pentru ca sansele de castig sunt mari.

Top 3 tipsteri 1-19 martie 2018

Tipster C P A % CM UP
1 Wade 31 10 0 75.61% 1.59 Vezi AICI >>
2 Bmg 20 8 0 71.43% 1.59 Vezi AICI>>
3 Blancone 17 7 0 70.83% 1.56 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate P = pronosticuri pierdute A = pronosticuri anulate % = procentajul pronosticurilor castigate CM = cota medie UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here