Vezi aici o cota marita de 10.0 la Romania vs Olanda !!

Vezi aici o cota marita de 10.0 la Romania vs Olanda !!

  • 13 noiembrie 2017
  • / By Bmg

Tu ce pariezi la Romania – Olanda? Tricolorii traverseaza poate cea mai buna perioada din ultimii ani, iar dupa succesul cu Turcia moralul este excelent. Daca vrei sa pariezi pe ei iti recomand sa o faci la Aceasta Casa de Pariuri, pentru ca doar aici ai o super cota de 10.0 pe victoria echipei noastre. Mai mult, daca pierzi pe aceasta cota vei primi banii inapoi. Profita si tu !

Cum functioneaza?

Tine cont de faptul ca aceasta cota promotionala este valabila doar pentru primul pariu plasat, pre-meci si este disponibila pentru clientii noi care isi deschid cont prin linkul special de mai sus.
Daca pariul este castigator, vei primi mai intai profitul conform cotei normale de pe site, iar diferenta pana la cota 10.0 o vei incasa in maxim de 24 de ore sub forma de bonus. Daca pierzi nu este nicio problema, pentru ca beneficiezi de bonusul Fortuna de bun-venit, 300 RON – pariu fara risc.
Inainte de a fi retras, bonusul trebuie rulat doar de trei ori la cote de minim 1.50, in termen de sapte zile de la creditare.

Click aici si pariaza la cota 10.0 pe succesul Romaniei cu Olanda !!

Sursa foto : FRF

Leave a Comment: