Vezi cele mai tari cote de miercuri, in Liga Campionilor !!

  • 14 februarie 2018
  • / By Bmg

Miercuri avem inca doua optimi de finala in Liga Campionilor, partidele Real Madrid vs PSG si FC Porto vs Liverpool. Sunt meciuri tari, asteptate de toti pariorii, iar tu trebuie neaparat sa profiti de doua super cote oferite de agentiile online de pariuri. Profita de ele cat mai repede. Vezi mai jos care sunt aceste cote si cum le obtii.

Vezi cele mai tari cote de miercuri, in Liga Campionilor !! 1

Cota 10.0 la Real Madrid – PSG !!

  • Deschide acum un cont la casa de pariuri de pe acest link promotional https://10pariuri.ro/bonus/click-aici-pentru-cota-10-la-real-madrid-vs-psg/, folosind la inregistrare codul bonus COTA10.
  • Plaseaza un prim pariu la cota normala de pe site, pe rezultat final la jocul de pe Santiago Bernabeu. 40 RON din miza ta vor fi multiplicati cu aceasta cota promotionala de 10.0.
  • Mai mult, chiar daca pariul tau este pierzator, vei primi inapoi dublul mizei pariate sub forma de bonus.

Tine cont de faptul ca oferta este valabila doar pentru pariurile pre-meci, pe rezultat final. Daca pariul tau este castigator, vei fi platit in bani reali conform cotelor normale de pe site, iar restul de bani pana la suma totala conform cotelor marite vor fi creditati sub forma de bonus.
Bonusul este valabil timp de sapte zile si trebuie pariat de patru ori la cota de minim 1.60, inainte de a inregistra o cerere de retragere.

Cota 8.0 pe victoria lui Liverpool cu FC Porto !!

De precizat ca doar conturile noi participa la aceasta promotie. Sunt eligibile doar pariurile pre-meci, pe bilet simplu. Daca pariul este castigator, profitul din cota normala de pe site va fi transferat in portofelul tau principal ca si bani cash, apoi, diferenta pana la cota promotionala de 8.0 va fi transferata in portofelul de bonus.
Bonusul este valabil 30 de zile si inainte de a fi retras trebuie pariat o singura data, la cota de minim 1.20. Un amanunt este ca aceasta oferta promotionala o exclude pe cea de bun-venit a casei de pariuri.

Click aici pentru cota de 10.0!

Click aici pentru cota de 8.0 !

Leave a Comment: