Vezi un GG la Arsenal – Liverpool? Cu 10 lei mizati aici o sa castigi 500 lei!

  • 1 noiembrie 2018
  • / By Bmg

Vezi in continuare o promotie pe masura la disputa de Premier League dintre Arsenal si Liverpool. Avem sambata un derby de mare traditie, care iti poate aduce foarte usor un castig frumos, de 500 RON. Important de precizat ca investitia ta nu este decat de 10 lei. Nu ezita si daca inca nu ai un cont la casa de pariuri online Netbet, acceseaza promotia.
In fiecare weekend acest operator cauta sa isi fidelizeze atat clientii existenti cat si pe cei noi, asa ca fii cu ochii pe Netbet. Vezi mai jos cum iei cota speciala la meciul de pe Emirates.

Vezi un GG la Arsenal – Liverpool. Cu 10 lei mizati aici o sa castigi 500 lei

Ce trebuie sa faci si cum functioneaza?

  • CLICK AICI
  • de pe pagina promotiei deschide un cont la casa de pariuri. La ultimul pas din formularul de inscriere completeaza codul bonus COTA50.
  • Efectueaza prima depunere de minim 50 RON (NU prin Skrill sau Neteller) si plaseaza un bilet simplu, pre-meci, de maxim 10 RON, pe ambele marcheaza la Arsenal vs Liverpool.
  • Selectia ta va primi cota speciala de 50.0.

Ce se intampla mai departe ?

Daca castigi biletul, o sa primesti initial profitul conform cotei normale de pe site. Diferenta pana la cota de 50.0 marita o vei primi ulterior, in maxim 72 de ore, sub forma de bonus.

Ce trebuie sa mai stii?

NU UITA!! Atunci cand efectuezi depunerea in cont, fa-o doar prin card, cont bancar sau Paysafe.
Retine ca trebuie sa deschizi un cont nou Netbet.ro pentru a beneficia de oferta si ea o exclude pe cea de bun-venit a casei de pariuri. 
Bonusul primit pentru cota de 50.0 este valabil timp de sapte zile din momentul creditarii si trebuie pariat doar de patru ori la cota de minim 1.60, inainte de a inregistra o cerere de retragere (pentru biletele multiple, fiecare selectie trebuie sa aiba cota de cel putin 1.60). Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste si Forecast/Tricast pe cursele de cai nu vor fi luate in considerare la indeplinirea conditiilor de pariere aferente bonusului.

Leave a Comment: