5 motive pentru care este bine să ai cont la mai multe case de pariuri online în 2021

Agențiile de pariuri pe internet reprezintă în acest moment cel mai profitabil mod de a juca la pariuri. Avantajele sunt nenumărate: de la promoții, oferta de pariere mult mai vastă și până la confortul de care dispun pariorii, care pot juca chiar și de pe telefonul mobil.

motive să ai cont la mai multe case de pariuri online

Îți voi prezenta mai jos 5 motive pentru care este indicat să ai conturi la mai multe case de pariuri online.

1. Profiți mereu de cele mai bune cote

Casele de pariuri online au cote asemănătoare, în cele mai multe dintre cazuri. La o primă vedere vei spune că, de exemplu, o cotă de 1.85 nu este mare plus față de una de 1.80.

Țin să te contrazic!

Pentru cei care joacă bilete combinate, cu mai multe evenimente, chiar și o diferență de 0.05 la cote poate însemna în final destul de mult.

De asemenea, pentru cei care pariază sume mari pe meciuri single este esențial să joace mereu pe cea mai bună cotă. Gândește-te că, la o miză de 1.000 RON, de exemplu, 0.05 în plus la cotă înseamnă 50 RON câștigați la fiecare pariu. După un simplu calcul, la final de lună se va ajunge la un câștig destul de important numai în urma acestor diferențe de cote.

Sfatul meu este să joci la mai multe agenții de pariuri pe internet, iar la fiecare pariu să alegi cea mai mare cotă oferită.

2. Profiți de pe urma bonusurilor

Fiecare agenție de pariuri pe internet vine cu promoții pentru clienții noi. Astfel chiar ar fi păcat să n-ai cont la top case de pariuri online. Poți lua bonusul de bun-venit la fiecare dintre ele și nu numai atât. Agențiile de pariuri pe net vin constant cu oferte pentru clienți. Prin urmare nu trebuie să te limitezi la o singură agenție, deoarece poți profita de pe urma acestor promoții.

De exemplu, unii operatori oferă bonus pentru biletele multiple, alții oferă cote cu Marjă 0% la pariuri de tipul 1×2, în timp ce la altele poți beneficia de pariuri gratuite sau pariuri fără risc.

Vezi AICI care este cel mai bun bonus pentru pariuri sportive online!

3. Oferte mai diversificate de pariere

Nici o casă de pariuri online nu va fi vreodată cea mai bună în ceea ce privește oferta de pariere. De aceea este recomandat să ai cont la toate casele recomandate, pentru a putea găsi mereu pontul zilei.

De exemplu, nu toți operatori au handicap asiatic la fotbal, unul dintre cele mai căutate tipuri de pariuri.

Cu siguranță vei găsi la fiecare agenție online câte un pariu care-ți va plăcea și care nu se găsește-n altă parte. De exemplu, la fotbal: scor corect oricând, pauză sau final, câștigă cel puțin o repriză etc. Acest lucru este valabil și-n cadrul platformei de pariuri live.

De asemenea, pentru cei care pariază pe ligi mai puțin cunoscute, este posibil ca acestea să fie disponibile doar la anumiți operatori.

4. Posibilitatea de a vedea toate meciurile live online

Cele mai bune case de pariuri online oferă servicii de live streaming. Evident, însă, că nu toate transmit aceleași meciuri. De aceea având cont la mai multe case de pariuri vei putea viziona mai multe partide live video.

Orice client care are o balanță pozitivă poate urmări transmisiunile live oferite de platformele de pariuri. Astfel, acesta este încă un motiv pentru care ar trebui să ai cont la toate casele online recomandate.

5. Poți aplica orice strategie de pariuri

Unele strategii de pariuri contravin regulamentului caselor de pariuri online. Atunci când ai bani la mai multe agenții poți distribui pariurile la fiecare dintre ele. Astfel riscul de a fi limitat sau blocat este practic nul.

Pariază online AICI la una dintre cele mai bune agenții de pariuri online!

Leave a Comment: