Columbia – Venezuela ponturi pariuri 17.06.2021

columbia venezuela ponturi pariuri

In cea de a doua runda de la Copa America din cadrul grupei B se vor intalni Columbia si Venezuela incepand cu ora 00:00. Cele doua selectionate ce sunt vecine in spatiul sud-american se vor infrunta la Goiano unde Columbia porneste de departe cu prima sansa la victorie. Am ales un pariu pe goluri si pentru aceasta partida in cota de 2,00 pe care il poti vedea in avancronica de mai jos.

columbia venezuela ponturi pariuri

Columbia.

Selectionata lui Rueda a inceput ideal aceasta Copa America si este pregatita sa continue in acelasi ritm, cel putin in faza grupelor. Columbia a trecut la limita cu 1-0 de Ecuador in runda inaugurala grazie unui gol marcat de Edwin Cardona in ultimele minute ale primei reprize.

A fost de altfel o reprezentatie destul de stearsa din partea elevilor lui Rueda care s-au lasat dominati, cel putin in repriza secunda, Ecuador avand o posesie de 69% si cel putin doua ocazii clare de gol prin care putea egala pe tabela. Totusi, Cuadrado&Co au avut incredere ca pot mentine seria pozitiva de rezultate inceputa in cadrul calificarilor la CM.

Au trecut cu 3-0 in deplasarea de la Lima in fata peruvienilor, iar inainte de start-ul la Copa America au remizat cu Messi&Co pe teren propriu, scor 2-2. Desi a ajuns pe locul 5 in calificari, „La Tricolor” are nevoie sa isi regaseasca forma de alta data la acest turneu pentru a reveni cu sanse reale in lupta pentru o calificare la CM.

Venezuela.

Spre deosebire de combatanta din aceasta seara, selectionata portughezului Peseiro a debutat cu stangul la Copa America si are sanse extrem de mici pentru a reusi o calificare in urmatorul act.

Chiar daca vorbim de runda inaugurala, prestatia lui „La Vinotinto” a fost una modesta in fata Braziliei, meci pierdut cu 0-3 dupa un joc in care Neymar&Co si-au facut incalzirea pentru urmatoarele partide de foc din grupa. Selecao le-a oferit mult prea putin mingea elevilor lui Peseiro care au avut o posesie de doar 38% si o singura ocazie de-a lungul celor 90 de minute, fiind cert faptul ca Venezuela are nevoie de un alt suflu pentru a concura la un asemenea nivel de fotbal.

Continua asadar forma slaba de rezultate pentru Venezuela care nu se descurca prea bine nici in calificarile pentru CM acolo unde se afla pe locul 9 cu doar 4 puncte, bifand o singura victorie si un singur egal in cele 6 partide disputate de-a lungul ultimelor 8 luni. 

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Columbia (4-4-2): Ospina – Munoz, Mina, Murillo, Moreno – Cuadrado, Uribe, Barrios, Cardona – Borja, Zapata

Venezuela (5-4–1): Graterol – Gonzalez, Mago, La Mantia, Martinez, Cumana – Martinez, Moreno, Manzano, Casseres – Aristeguieta

Absenti.

Columbia:

Venezuela:

Istoric Confruntări Directe

Cele doua selectionate s-au intalnit ultima oara chiar la debutul in calificarile pentru CM. Columbia a reusit si atunci sa aiba un debut perfect, castigand cu scorul de 3-0 dupa o prestatie extrem de convingatoare din partea elevilor lui Rueda.

Pariaza pe o cota de 1,75 pentru o victorie a Columbiei inca de la pauza chiar pe platforma celor de la Unibet, Aici poti primi 300 LEI la deschiderea contului – citeste articolul Cod bonus Unibet ca sa vezi ce ai de facut.

Ponturi pariuri Columbia – Venezuela -> Andrew.

Columbia este favorita din toate punctele de vedere sa isi atribuie cele 3 puncte in aceasta seara, insa eu unul ti-am pregatit un pariu pe un interval de 2-3 goluri, fiind convins ca putem vedea un scor similar ca in partida din calificarile pentru CM.

Elevii lui Rueda nu au excelat in primul joc impotriva Ecuadorului insa de aceasta data intalnesc outsiderul din grupa, iar cu siguranta tratamentul va fi complet diferit. Nu se afla nici pe departe intr-o forma aproape de maxim, dar are sansa sa isi dezvolte jocul, cel putin pe plan ofensiv acolo unde a suferit destul de mult in meciul precedent.

Venezuela si-a aratat lacunele defensive inca din prima repriza impotriva lui Selecao, iar sansele ca lucrurile sa se repete sunt destul de mari. Moralul nu este cel mai ridicat pentru „La Vinotinto” care incepand cu perioada de calificari la CM si continuand cu acest turneu, Venezuela inregistreaza un total de 12 goluri primite de-a lungul a 7 partide si pare predispusa la un deznodamant similar si de aceasta data.

Pronostic Columbia – Venezuela:2-3 goluri Columbia- Cota 2.00