Newcastle – Leeds Ponturi Pariuri 26.01.2021

Newcastle Leeds Ponturi Pariuri 26012021

Duel încins în jumătatea inferioară a clasamentului din Premier League. Coțofenele întâlnesc păunii într-un duel transmis în direct de Eurosport 1 de la ora 20:00.

Publicwin ne pune la dispoziție cote avantajoase din Premier League. Pontul meu este luat din cadrul acestui operator. Urmărește analiza celor 2 echipe și vezi dacă ești de acord cu pontul propus de mine.

Newcastle Leeds Ponturi Pariuri 26012021

Newcastle

Echipa lui Steve Bruce se află pe locul 16 în Premier League cu 19 puncte adunate în 19 etape. Vestea bună pentru coțofene este că vedeta echipei Saint-Maximin a revenit după accidentarea ce l-a ținut pe bară aproximativ 2 luni.

În ultimele 5 meciuri jucate, Newcastle a obținut: 5 înfrângeri iar în 4 dintre acestea nici măcar nu a reușit să marcheze. Singurul gol marcat de coțofene în aceste 5 jocuri, a fost în partida cu Leicester de pe teren propriu scor 1-2, de altfel singura partidă de pe St. James Park din aceste 5 meciuri.

Newcastle are cea mai slabă formă în ultimele 5 meciuri din toate cele 20 de echipe participante în Premier League. Elevii lui Steve Bruce au obținut un egal cu Liverpool în urmă cu 5 etape de atunci au urmat doar înfrângeri.

Leeds

Trupa lui Marcelo Bielsa se află pe locul 12 în Premier League cu 23 de puncte după 18 meciuri jucate. Principalul marcator al echipei, Bamford este angrenat în lupta pentru gheata de aur din Premier League. Bam-Bam Bamford a reușit să înscrie 10 goluri până acum fiind la 3 reușite în spatele principalului marcator din campionat, Mo Salah.

În ultimele 5 meciuri jucate, Leeds a obținut: 2 victorii în care adversarii nu înscris deloc și 3 înfrângeri în care păunii nu au marcat reușit să înscrie vreodată.

Leeds are a doua cea mai slabă apărare din Premier League, în 18 meciuri elevii lui El Loco au încasat 34 de goluri.

Echipele Probabile și Absenți

Echipele Probabile

Newcastle (5-4-1): Darlow – Yedlin, Hayden, Lascelles, Schar, Lewis – Almiron, M. Longstaff, Shelvey, Saint-Maximin – Wilson.

Leeds (4-1-4-1): Casilla – Dallas, Ayling, Cooper, Alioski – Struijk – Harrison, Rodrigo, Klich, Raphinha – Bamford.

Absenți

Newcastle: Fernandez, Clark, Dummett, Manquillo

Leeds: Koch, Forshaw, Berardi.

Vezi AICI toate cotele pentru Newcastle – Leeds

Istoric Confruntări Directe

În meciul tur, trupa lui Marcelo Bielsa a oferit un adevărat spectacol pe Elland Road, câștigând meciul cu 5-2.

Ponturi Pariuri Newcastle – Leeds. David96

Cele 2 echipe sunt în căutarea primei victorii din 2021. Cu siguranță că una dintre ele o va obține, din moment ce nici o echipă nu are ce apăra în acest meci, deoarece nici Newcastle nici Leeds nu sunt amenințate cu retrogradarea.

Deoarece în ultimele 3 jocuri, atacurile celor 2 echipe au fost sterile. În fiecare dintre aceste 3 meciuri, atât gazdele cât și oaspeții din acest meci au terminat cu partidele cu 0 în dreptul lor pe tabela de marcaj, mă aștept ca echipa care va învinge în acest joc să nu o facă cu un scor exorbitant, ci învingătoarea va câștiga acest meci la mare luptă cu 1-0 sau 2-1.

Dacă îți place să pariezi în cadrul campionatului englez, te invit să citești și celelalte ponturi Premier League din cadrul acestei etape.

Pronostic Newcastle – Leeds: total goluri impar – COTA 1.90

Pariază Pronosticul AICI – BONUS 2000 RON