Pronostic Paolini – Cirstea – WTA Portoroz – 17.09.2021

Ponturi pariuri Cirstea vs Grabher

O nouă victorie de senzație a Soranei Cîrstea la Portoroz, care astfel i-a adus prezența în faza sferturilor de finală. Aici, conaționala noastră o va înfrunta pe italianca Jasmine Paolini, într-o partidă în care este din nou considerată drept favorită de către casele de pariuri. Meciul româncei poate fi urmărit în direct pe unul din canalele DigiSport, nu mai devreme de ora 15:00.

Ponturi pariuri Paolini vs Cirstea

Jasmine Paolini

Cu toate că n-a fost considerată drept favorită certă de către bookmakeri în niciuna din partide, Jasmine n-a cedat set până acum.

Yastremska și Kalinskaya n-au reușit să o învingă pe italiancă, care nu mai reușise să lege 2 victorii consecutive pe tabloul principal din luna iunie.

Este primul sfert de finală al lui Paolini din acest an de pe hard, în timp ce pe zgură a reușit să se impună în turneul WTA de la Bol.

Sorana Cîrstea

După un start de partidă slab, în care a fost condusă cu 5-2 și adversara sa Martincova a avut o minge de set, Sorana a reușit o revenire de senzație și a mai cedat doar 2 game-uri până la finalul partidei.

Până să o elimine pe Tereza, conaționala noastră trecuse la o diferență de 8 game-uri de Heather Watson, scor 6-1, 6-3.

Comparativ cu oponenta sa, Cîrstea se află la al doilea sfert de finală de pe această suprafață din 2021, după cel pierdut chiar în debutul acestui an, la Grampians Trophy.

Întâlniri directe

Sfertul de finală de la turneul din Slovenia va consemna prima dispută directă dintre cele 2 tenismene.

Pronostic Paolini – Cîrstea

O cotă foarte ridicată, care însă merită atacată este pentru pronosticul: Cîrstea câștigă primul set și nu cedează mai mult de 3 game-uri.

În ciuda faptului că a început mai slab meciul precedent, totuși adversara a fost una destul de puternică, iar Paolini mi se pare sub nivelul lui Martincova.

Nu s-au mai întâlnit niciodată, însă experiența Soranei poate face diferența în această partidă.

Paolini a fost mult mai inconstantă decât Cîrstea în acest an, iar conaționala noastră este conștientă că poate bifa prima semifinală de pe hard din 2021.