Păreri și discuții despre 888Sport în 2021

888Sport este o casă de pariuri online care nu și-a făcut prezența foarte mult în România, dar care reușește să se mențină la un nivel bun. Ca ofertă de pariuri vorbim de o copie fidelă a Unibet. Acest lucru se întâmplă deoarece ambele case folosesc același soft. Prin urmare dacă din diverse motive nu poți paria la Unibet atunci dă CLICK AICI și deschide cont la 888Sport.

Încasează bonus

500 LEI la pariuri

+ 40 LEI la casino!


 

888Sport păreri și discuții În continuare voi prezenta părerea mea despre 888Sport, dar și părerile altor persoane. Astfel doresc să-ți arăt și cum văd alții agenția, chiar dacă în general pe site-urile de profil se scriu comentarii despre o casă de pariuri doar atunci când este vorba de lucruri negative.

Părerea mea despre 888Sport

Am jucat de câteva ori la 888Sport și nu mă pot plânge. A fost o experiență normală, cu o mică excepție, dar n-a fost nimic special. Chiar dacă aveam contul verificat și mai retrăsesem în trecut de la ea, în momentul în care am făcut o retragere ceva mai mare, dar nu foarte mare (2.000 RON), mi s-au solicitat din nou documentele pentru verificarea contului. Am făcut verificarea și apoi am primit banii în 2 zile lucrătoare.

La oferta de pariuri 888Sport stă foarte bine. Din punct de vedere al cotelor nu mă pot plânge, la ce avem acum licențiat în România 888Sport nu este nici ceva „wow”, dar nici în coada listei.  Sigur, nu îi poți compara cu bwin sau sky bets, dar este ok. Suportul de relații cu clienții disponibil prin e-mail răspunde într-un timp rezonabil.

Păreri despre 888Sport preluate de la diverși pariori

  1. Profesionism total. Totul a decurs perfect, dar trebuie sa recunosc ca n-am jucat prea mult. Depus, pariat, luat banii si la revedere.”
  2. Din fericire nu am probleme cu ei. e singura casa de pariuri care te fura pe fatza si la care mi.am inchis contul definitiv. zici ca e parlamentul romaniei.”
  3. Au cea mai buna oferta de handicapuri asiatice si asta reprezinta totul pentru nimic. La Unibet am fost limitat asa ca doar 888sport mi.a mai ramas.”
  4. Din nou stimabilii de la 888sport mi-au dat aiurea pierdute 2 pariuri! Au inventat ei o aruncare de la margine! Cred că o să renunț de a mai paria la ei!
  5. Este o experienta neplacuta sa ti se suspende contul pe motiv de relationare cu un alt cont cand te simti curat. Ar fi fost normal un cu totul fel de abordare dar asta e 888. Sunt totusi surprins ca s a rezolvat in maximum o zi desi asteptarile mele erau de cel putin 2 saptamani.”

Ține cont că aceste păreri pot fi subiective și că experiența fiecărei persoane cu o casă de pariuri este diferită. Dacă pariezi sau ai pariat la 888Sport poți să lași în secțiunea de comentarii părerea ta despre agenție.

Pariază la 888Sport! Click AICI pentru bonus de până la 1.000 RON!