Caută
Close this search box.

U Craiova 1948 – Dinamo ponturi pariuri 26.07.2021

u craiova 1948 dinamo ponturi pariuri

Luni, in etapa a 2-a a Ligii 1, vom avea parte de un derby care in trecut starnea un interes major in randul suporterilor, iar odata cu revenirea Craiovei in prima Liga cele doua echipe se reintalnesc si desi situatia lui Dinamo nu este una tocmai fericita, vom avea parte de o partida in care ambitia si dorinta de a castiga, vor ajuta la desfasurarea unei partide spectaculoase.

Meciul se va disputa pe stadionul Ion Oblemenco, incepand cu ora 21:30 si va putea fi urmarit pe canalele Digi Sport, Look Sport si Telekom Sport. Cu siguranta vom avea parte si de spectacol in tribune, cele doua galerii fiind prezente la meciurile de debut in noul sezon, iar pe cochetul stadion din Craiova, vor putea sa isi sustina favoritii si sa creeze o atmosfera de derby.

u craiova 1948 dinamo ponturi pariuri

Urmariti analiza meciului si alte ponturi Romania Liga 1 pe site-ul 10pariuri.ro.

U Craiova 1948

Gazda meciului din aceasta seara, vine dupa o infrangere in prima etapa, pe terenul campioanei CFR Cluj, meci incheiat cu scorul de 3-2. Oltenii au demonstrat forta si ca pot face fata nivelului Ligii 1, revenind de la 2-0, egaland, iar golul 3 incasandu-l pe fondul unor devieri care cu noroc au dus balonul in piciorul lui Petrila, acesta marcand golul de 3-2. Desi in repriza a 2-a nu au avut ocazii de poarta, craiovenii au aratat ca stiu sa se apere cand e nevoie, pe fondul unui joc bun al adversarului, lasand o impresie placuta dupa prima partida disputata in noul sezon.

Trupa lui Adrian Mutu va incepe meciul cu Dinamo, din postura de favorita, pe fondul problemelor de la Dinamo, dar vor trebui sa trateze partida cu seriozitate, avand exemplul Voluntariului de etapata trecuta, care au plecat invinsi din „groapa”.

U Craiova 1948 nu are probleme de lot, Adrian Mutu se va putea baza pe intreg efectivul, intrand in pregatirea normala si bifand cateva minute si fostul jucator al celor de la Dinamo, Vlad Achim, care e posibil sa il vedem din primul minut in aceasta seara.

Dinamo

Dinamo, a fost surpriza primei etape din Liga 1, castigand neasteptat acasa cu FC Voluntari, scor 3-2, dupa o tripla a lui Deian Sorescu, jucatorul indispensabil cainilor in acest inceput de campionat. Desi plecau ca victime clare in acea partida, dat fiind faptul ca nu au efectuat niciun meci de pregatire in presezon, ambitia de care au dat dovada si sprijinul fanilor, i-a dus pe caini spre victorie.

Dario Bonetti nu se va putea baza pe Ricardo Grigore, acesta fiind plecat la Tokyo cu Nationala U23, reusind sa incropeasca un prim 11 care a fost competitiv in prima partida, desi au demonstrat carente mai ales pe faza defensiva, incasand foarte usor cele doua goluri, iar portarul Esanu, fiind in zi mare si salvand alte numeroase ocazii de gol ale Voluntariului.

Antrenorul lui Dinamo a declarat ca jucatorii sai au iesit foarte obositi in urma disputei cu FC Voluntari, abia sambata reusind sa isi revina si sa poata sustine un antrenament normal.

Avand in vedere adversitatea dintre cele doua echipe, dinamovistii se vor mobiliza si vor lua parte activ la spectacolul de pe teren, U Craiova 1948 nefiind chiar o echipa de speriat, avand si ei dificultati in aparare, din moment ce au incasat 3 goluri in meciul precedent, lucru de care Sorescu si compania vor incerca sa profite si sa scoata un rezultat pozitiv.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

U Craiova 1948 (4-3-3): Gremsl – Negru, Diallo, Kovacic, Huyghebaert – Achim, Albu, Baeten – Bauza, Balan, Raducanu

Dinamo (4-1-4-1): Esanu – Cretu, Giafer, Dudea, Filip – Rauta – Sorescu, Bani, Anton, Radu – Moldoveanu

Vezi AICI toate cotele pentru U Craiova 1948 – Dinamo!

Absenti

U Craiova 1948:

Dinamo: Ricardo Grigore

Istoric confruntari directe

Cele doua echipe nu s-au mai intalnit din anul 2011, an in care Craiova a parasit prima scena fotbalistica a Romaniei, motiv pentru care vom avea parte de un spectacol mai ales in tribune, stiindu-se rivalitatea existenta intre cele doua galerii.

U Craiova 1948 – Dinamo ponturi pariuri – Paul0722

Partida din aceasta seara va fi un adevarat spectacol, fanii ajutand la modul de exprimare al jucatorilor in teren. Ambitiile si rivalitatea dintre cele doua echipe se vor rasfrange in calitatea jocului, Dinamo avand multi jucatori tineri care acum simt pe pielea lor ceea ce inseamna Dinamo si presiunea pusa de fani pe umerii lor, presiune care in prima partida din noul sezon i-a ajutat sa obtina cele 3 puncte.

Este un meci special si pentru Adrian Mutu, care a evoluat in 2 sezoane la Dinamo, fiind si campion in anul 2000, un sezon care i-a adus transferul la Inter Milano. Cu siguranta va pregati aceasta partida mai intens, fiind a doua lui partida din postura de antrenor, contra lui Dinamo, mai intalnind Dinamo cand era antrenorul lui FC Voluntari, meci pierdut cu scorul de 2-0.

Dario Bonetti a venit si isi desfasoara activitatea in conditii speciale la Dinamo, fanii fiind principalul lui sprijin. Are la dispozitie doar jucatori romani, multi din pepiniera lui Dinamo, jucatori tineri, fara experienta, cu care va incerca sa realizeze cat mai multe rezultate pozitive in acest sezon.

In partida din aceasta seara, consider ca cele doua echipe se vor anihila reciproc, cel putin o repriza, fiecare dorind sa obtina un rezultat pozitiv, preziunea fiind pe umerii gazdelor, dat fiind faptul ca au statutul de favorita.

O sa pariez in acest meci pe un egal la pauza sau la final, intrucat erorile din etapa precedenta din ambele defensive, ii vor pune in garda pe cei doi antrenori si se vor axa pe a nu primi gol si a contra-ataca.

Pronostic U Craiova 1948 – Dinamo: Pauza sau final X – Cota 1.65!