Pareri si discutii despre casa de pariuri Admiral

Casa de pariuri online Admiral este una despre care poate nu ai auzit la fel de multe ca și despre ceilalți operatori mai cunoscuți (Betano, Unibet etc.). Acest articol îți va fi, cu siguranță, folositor dacă intenționezi să îți deschizi un cont la Admiral. Află direct de la pariori și de la specialiști punctele forte, dar și punctele slabe ale acestui operator.

Admiral păreri și discuții

1. Părere personală.

Mi-am deschis cont la Admiral de îndată ce am aflat despre bonusul la înregistrare:

  • 200% profit la primul pariu jucat
  • 150 RON freebet după plasarea primului pariu.

Am intrat rapid în posesia bonusului și continui să joc și în acest moment la acest operator. M-a atras la Admiral faptul că nu trebuia să depun o sumă foarte mare la început pentru a beneficia de bonusul maxim. Practic asta necesită doar o depunere 150 lei. Acel extra 200 procentaj la profit te ajută și el foarte mult în procesul de creștere a bankroll-ului.

Recomand această casă de pariuri și pentru oferta de pariuri pe care o propune. Ea este identică cu cea a casei de pariuri online Unibet, astfel că dacă vrei să pariezi în aceleași condiții ca și la operatorul scandinav dar totuși să beneficiezi de un bonus, deschide cont la Admiral!

2. Păreri culese de la alți jucători.

  • ”Nota 10 pentru serviciul de relații cu clienți. M-au ajutat efectiv să iau bonusul de la ei la înregistrare!”.
  • ”Cotele sunt mult mai slăbuțe decât la unibet, chiar dacă și admiral are linii asiatice, handicap asiatic. În plus, nu am avut niciodată probleme la retragerea banilor”.
  • ”Joc de câteva luni bune la admiral bet și mă declar mulțumit. E un loc bun din care să profiți de un bonus de bun venit și în plus ai și partea de cazino unde iarăși ai bonusuri consistente”.

3. Opinia specialiștilor.

Agenția de pariuri online Admiral nu face parte din topul caselor de pariuri de pe site-ul 10pariuri.ro. Considerăm că există cel puțin alte 10 agenții care merită mai mult să te aibă ca și client.

Am comparat casele de pariuri în funcție de criteriile de mai jos, iar Admiral nu s-a clasat în top:

  • Bonusul la înregistrare.
  • Aplicație dedicată pentru telefonul mobil.
  • Pariurile live.
  • Oferta de pariuri.

AICI deschizi cont la cea mai bună casă de pariuri!

Leave a Comment: