Arsenal – Newcastle ponturi pariuri 18.01.2021

ponturi arsenal vs newcastle

Runda 19 din Premier League ne-a pregatit pentru luni seara de la ora 22:00 un duel intre Arsenal si Newcastle, care au dezamagit in acest sezon. K-boom are pentru acest meci un pronostic combinat pe care il va juca la Unibet, cu cota 1.67.

ponturi arsenal vs newcastle

Digi Sort 1 va televiza in transmisiune directa, meciul de pe Emirates Stadium, de la Londra si vi-l recomand sa il urmariti, cu siguranta nu veti regreta acest lucru! Casele de pariuri din Anglia ne-o ofera favorita pe echipa gazda sa castige acest duel.

Arsenal.

Este intr-o crestere de forma dupa ce in precedentele 5 partide nu a pierdut deloc. In campionat ocupa locul 11, cu 24 puncte stranse in cele 18 runde disputate.

In ultimul meci din campionat nu a reusit sa o invinga pe Crystal Palace pe acest teren, terminand la egalitate, scor 0-0. Terenul propriu nu a fost chiar un avantaj pentru tunari, fiind invinsa de 4 ori si a obtinut doar 3 victorii si 2 rezultate de egalitate.

Cel mai bun marcator al londonezilor este atacantul francez Alexandre Lacazette, cu 7 goluri reusite.

Newcastle.

Din pacate alb-negri nu isi regasesc ritmul, ajungand la 8 partide consecutive fata victorie. In Premier League chiar daca este la o distanta buna de locurile retrogradabile, in ritmul asta poate ajunge o adevarata victima.

A jucat de 8 ori in deplasare in campionat si a reusit sa castige doar de 2 ori, a obtinut 2 rezultate de egalitate si a plecat invinsa de 4 ori.

Callum Wilson este cel mai bun marcator al echipei, reusind sa o bage de 8 ori „in ate”.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Arsenal (4-2-3-1) : Leno – Bellerin, Holding, Gabriel, Tierney – Xhaka, Partey – Saka, Smith Rowe, Aubameyang – Lacazette.

Newcastle (5-4-1) : Darlow – Yedlin, Lascelles, Schar, Clark, Dummett – Almiron, Hendrick, S Longstaff, Joelinton – Wilson.

Absenti.

  • Arsenal: Mari, Ozil, Sokratis, Martinelli si Tierney.
  • Newcastle: Fraser, Fernandez si Lewis.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa este cea din Cupa Fa, tot pe acest teren, londonezii castigand in prelungiri, cu scorul de 2-0.

Ponturi pariuri Arsenal – Newcastle – K-boom.

In aceasta seara vom avea un duel intre doua echipe cu traditie in fotbalul englez, in care Arsenal mi se pare favorita clara. Voi miza pe un pronostic combinat pe solist si goluri in care echipa gazda trebuie sa se castige si sa avem sub 4.5 goluri in meci. De asemenea pentru a avea o cota mai mare puteti combina cu ponturi pariuri azi date de colegii mei.

In 4 din precedentele 5 runde jucate de cei de la Newcastle, acestia au fost invinsi si s-au marcat mai putin de 5 goluri. De asemenea echipa gazda are 3 victorii in ultimele 4 etape de Premier League si nu s-au marcat mai mult de 4 goluri. In toate duelurile directe jucate cu Arsenal ca echipa gazda, Newcastle a castigat o singura data, iar in ultimele 4 de acest gen londonezii au castigat si s-au marcat mai putin de 5 goluri.

Pronostic Arsenal – Newcastle 1 si Sub 4.5 goluri – 1.67