Cum descarci aplicația pentru pariuri de la Mozzartbet în 2021

MozzartBet a parcurs toți pașii ca oricare altă agenție stradală de la noi din țară. La început, a avut câteva locații deschise-n orașele importante și pentru că a avut succes s-a extins în mai multe zone ale țării. În 2017, când a observat că se fac bani și-n mediul online cu pariurile, MozzartBet a făcut un pas uriaș către cei care preferă să joace la pariuri online. Nu s-a oprit aici, pentru că are și aplicații de mobil pentru orice telefon mobil.

mozzartbet app descărcare

În continuare o să-ți explic cum descarci aplicația pentru iOS și cea pentru Android.

Dă click AICI dacă vrei să vezi care este cea mai bună aplicație pentru pariuri pe mobil!

1. Procesul de instalare MozzartBet App pentru IOS

Dacă ai iPhone și cont la MozzartBet aplicația pentru mobil este la un click distanță. Trebuie să intri-n AppStore și acolo să scrii la Search cuvântul MozzartBet. Îți va apărea mai multe aplicații, iar prima de sus “MozzartBet România” este ceea ce cauți. Apasă butonul “Obțineți” și aplicația se va instala-n dispozitivul tău mobil.

mozzartbet app store

2. Procesul de instalare MozzartBet Apk pentru Android

La aplicațiile de pariuri pentru Android trebuie să te înarmezi cu răbdare și o să-ți explic și de ce. Google Store nu acceptă aplicații de jocuri de noroc, așa că trebuie să le descarci din surse externe. Ca să poți face acest lucru trebuie să intri-n mobil la Setări – Securitate și să bifezi căsuța ”Surse necunoscute”. Astfel poți descărca aplicația MozzartBet pentru Android.

Acum intră pe site-ul mozzartbet.ro de pe mobil și-n partea dreaptă ai un meniu pe care trebuie să dai click și se va deschide o pagină cu principalele secțiuni, ca-n imaginea de mai jos.

mozzartbet site mobil

Ultima categorie, unde scrie “Mai Mult“, este ceea ce cauți. Trebuie să dai click acolo și se va deschide încă o pagină de unde va trebui să alegi “Android APP“.

mozzartbet app android

Acum totul devine ușor. Dă click pe butonul verde “Noua Aplicație” și-n câteva secunde aplicația se va descărca-n mobilul tău. O să primești un avertisment că-ți poate dăuna dispozitivului, dar nu este cazul să-ți faci griji deoarece este o aplicație sigură. Apoi o să intri de pe mobil în secțiunea “Descărcări” și acolo o să găsești folderul acestei aplicații, pe care-l instalezi.

mozzartbet descărcare app android

Tot ce mai trebuie să faci este să te loghezi în cont. Apoi o să poți juca pariuri la Mozzartbet direct din aplicația pentru Android.

Descoperă AICI casa de pariuri online preferată de români!

Leave a Comment: