Aplicație Mozzart bet – Download app

aplicatia mozzart descarca

Știai că există o aplicație Mozzart bet care îți poate eficientiza procesul de pariere online? Află totul despre cum se descarcă aplicația Mozzartbet pentru pariuri și casino!

BONUS 200% până la 1750 LEI

la primele 3 depuneri

MozzartBet a parcurs toți pașii ca oricare altă agenție stradală de la noi din țară. La început, a avut câteva locații deschise-n orașele importante și pentru că a avut succes s-a extins în mai multe zone ale țării.

 

În 2017, când a observat că se pot face bani și-n mediul online, MozzartBet a făcut un pas uriaș către cei care preferă să joace la pariuri online. Nu s-a oprit aici, pentru că are și aplicații de mobil pentru orice telefon mobil.

 

În continuare o să-ți explic cum descarci aplicația Mozzartbet pentru iOS și cea pentru Android. Ține cont că există o singură aplicație Mozzart Bet disponibilă atât pentru pariuri online, cât și pentru jocuri de păcănele online.

1. Descărcare aplicație Mozzart Bet pe iOS

Dacă ai iPhone și un cont nou MozzartBet aplicația pentru mobil este la un click distanță.

 

Trebuie să intri-n App Store și acolo să scrii la Search cuvântul MozzartBet aplicație sau app.

 

Îți vor apărea mai multe aplicații, iar prima de sus „MozzartBet România” este ceea ce cauți.

 

mozzartbet app store

 

Apasă butonul „Obțineți” și aplicația Mozzart bet se va instala în dispozitivul tău mobil.

2. Aplicație Mozzartbet - Download Android

La aplicațiile de pariuri pentru Android trebuie să te înarmezi cu răbdare și o să-ți explic și de ce. Google Play nu acceptă aplicații de jocuri de noroc, așa că trebuie să le descarci din surse externe. Asta e valabil și pentru o aplicație Mozzartbet.

 

Ca să poți face acest lucru trebuie să intri-n mobil la Setări – Securitate și să bifezi căsuța ”Surse necunoscute”. Astfel poți descărca aplicația MozzartBet pentru Android.

 

Acum intră pe site-ul mozzartbet.ro de pe mobil și-n partea dreaptă ai un meniu pe care trebuie să dai click și se va deschide o pagină cu principalele secțiuni, ca-n imaginea de mai jos.

 

mozzartbet site mobil

 

Ultima categorie, unde scrie „Mai Mult” sau ”RESTUL”, este ceea ce cauți. Trebuie să dai click acolo și se va deschide încă o pagină de unde va trebui să alegi „Android APP” sau ”APLICAȚIA ANDROID”.

 

mozzartbet app android

 

Acum totul devine ușor. Dă click pe butonul verde „Descărcați pe Google Play” și-n câteva secunde vei putea descărca aplicația Mozzart în telefonul tău mobil.

 

aplicație mozzartbet android

 

Așa cum vezi și în imaginea de mai sus, poți apăsa pe butonul cu ”INSTRUCȚIUNI” și vei vedea cât de simplu este să parcurgi tot procesul de descărcare aplicație Mozzart.

 

O să primești un avertisment că aplicația îți poate dăuna dispozitivului, dar nu este cazul să-ți faci griji deoarece este o aplicație sigură.

 

Tot ce mai trebuie să faci este să te loghezi în cont. Apoi o să poți juca pariuri la Mozzartbet direct din aplicația pentru Android.