Verificare bilet la Mozzart

În cadrul acestui articol vei putea să afli cum verifici un bilet la Mozzart, fie că l-ai plasat offline, fie pe platforma online.

verificare bilet la mozzart

Mozzart este una dintre casele de pariuri din România care îți oferă posibilitatea de a paria atât în cadrul agențiilor stradale, cât și online.

1. Verificare status bilet Mozzart jucat în agenție

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să intri pe mozzartbet.ro, iar în partea de sus a paginii, la secțiunea Pariuri Sportive, regăsești categoria Status Bilet (poți vedea în imaginea de mai jos).

verificare bilet mozzart jucat în agenție

Totodată, regăsești această opțiune și în partea de jos a paginii, astfel încât să-ți fie mai ușor să identifici statusul biletului (încercuit cu galben):

verificare bilet mozzartbet offline

În următorul pas trebuie să introduci codul aflat pe bilet și dai click pe CAUTĂ BILETUL. Codul îl regăsești în partea superioară a biletului, asemenea exemplului de mai jos:

bilet mozzartbet

ATENȚIE! Această verificare este valabilă pentru pariurile sportive. Pentru a verifica mozzart status bilet jucat la Loto, trebuie să alegi opțiunea Verificare bilet loto:

mozzartbet verificare loto bilet

Vezi Top 10 case de pariuri online din România!

2. Verificare status bilet jucat online la Mozzart

Dacă vrei să verifici la Mozzart status bilet jucat online, trebuie să dai click pe omulețul care se află în dreapta username-ului tău, adică în partea dreaptă sus a site-ului. În meniul care se va deschide în momentul în care dai click, alegi opțiunea Bilete:

mozzartbet verificare bilet online

După ce ai dat click pe această opțiune, vei putea să vezi ce bilete ai în desfășurare, dar totodată ai posibilitatea să vezi istoricul biletelor jucate la Mozzart online, pe o perioadă de 6 luni.

Pentru a vedea meciurile care se joacă în acel moment, intră pe secțiunea Pariuri live și acolo practic ai situația evenimentelor din acel moment, pe care agenția le are în ofertă.

Dacă întâmpini vreo problemă referitoare la verificarea biletelor la Mozzart, lasă-ne un comentariu în secțiunea de mai jos și te vom ajuta să o rezolvi.

Îți recomandăm o agenție mai bună decât Mozzart – Click AICI și vezi despre cine e vorba!

Leave a Comment: