Arges – FCSB ponturi pariuri 26.01.2021

Arges Fcsb Ponturi Pariuri

Runda 19 din Liga 1 Romania ne-a pregatit pentru marti seara de la ora 19:45 un duel intre Arges si FCSB, care au aratat un fotbal frumos in acest sezon. Iata cateva date statistice interesante despre cele doua echipe!

Arges Fcsb Ponturi Pariuri

Digi Sort 1, Look Sport+ si Telekom Sport vor televiza in transmisiune directa, meciul de pe Stadionul Nicolae Dobrin, din Pitesti si vi-l recomand sa il urmariti, cu siguranta nu veti regreta acest lucru! K-boom are pentru acest meci un pronostic simplu pe care il va juca la Unibet, o casa de pariuri unde poti chiar sa urmaresti live meciuri online.

Arges.

Aceasta echipa nou-promovata este in crestere de forma si a venit dupa pauza cu forte proaspete. In acest moment ocupa doar locul 12 cu 18 puncte acumulate in 18 runde si cu un golaveraj slabut, cu 18 goluri marcate si 26 incasate.

In 4 din ultimele 5 partide jucate este neinvinsa, obtinand 2 victorii si 2 rezultate de egalitate. Terenul propriu nu a fost chiar un avantaj pentru pitesteni, fiind invinsa de 4 ori si a obtinut doar 2 victorii si 3 rezultate de egalitate.

Cel mai bun marcator al echipei este atacantul elvetian Cephas Malele, cu 6 goluri reusite.

FCSB.

Inca se mentine pe prima pozitie cu 41 de puncte acumulate si cu un golaveraj extraordinar, cu 44 de goluri marcate si doar 18 incasate. Vine dupa o victorie pe teren propriu cu Voluntari, cu scorul de 2-1, golurile pentru aceasta fiind marcate de Man si Tanase.

A ajuns la 5 meciuri consecutive fara infrangere in Liga 1. In deplasare a jucat de 9 ori pana acum, castigand de 5 ori, o singura data a terminat la egalitate si de 3 ori a fost invinsa.

Denis Man si Florin Tanase ocupa primele 2 pozitii in clasamentul golgeterilor in Liga 1, primul cu 14 reusite, iar al doilea cu 13.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

FC Arges (4-2-3-1) : Greab – Tofan, Maric, Musat, Deslandes – Mezza, Serban – Malele, Draghici, Dumitru – Mediop.

FCSB (4-3-3) : Vlad – Cretu, Cristea, Miron, Radunovic – Oaida, Sut, Popescu – Man, Coman, Tanase.

Absenti.

  • Arges: Nu este cazul.
  • FCSB: Nedelcu, Ion, Pantiru, Filip si Morutan.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa este cea din turul campionatului si a fost castigata de elevii lui Petrea cu scorul de 3-0.

Ponturi pariuri Arges – FCSB – K-boom.

In aceasta seara vom avea un duel intre doua echipe cu traditie in fotbalul romanes, in care FCSB mi se pare favorita clara. Voi miza pe un pronostic direct pe solist chiar daca nu este preferatul meu, dar nu cred are cum sa piarda echipa oaspete acest duel. De asemenea pentru a avea o cota mai mare puteti combina cu ponturi pariuri azi date de colegii mei.

In ultimele 5 etape jucate de FCSB aceasta nu a pierdut, castigand de 3 ori si a terminat de 2 ori la egalitate. Chiar daca alb-violetii trec printr-o perioada bunicica nu pot emite prea mari pretentii in fata liderului din acest moment. In tur Man&Co au castigat fara emotii prin hatrick-ul marcat de acesta.

Pronostic Arges – FCSB Victorie FCSB – 1.50