Caută
Close this search box.

Arsenal – Aston Villa ponturi pariuri 22.10.2021

ponturi pariuri arsenal vs aston villa

Vecine de clasament, Arsenal si Aston Villa se intalnesc vineri seara in deschiderea rundei cu numarul 9 din Premier League. Partida se va disputa la Londra, pe Emirates Stadium, incepand cu ora 22:00. Afla mai multe despre acest joc din continuarea articolului; vezi si care este pronosticul pe care am mizat!

ponturi pariuri arsenal vs aston villa

Arsenal.

A scos in extremis 1 punct in runda precedenta gratie golului marcat de Lacazette in minutul 90+5 (scor final: 2-2). Datorita acestui gol, este posibil ca atacantul francez sa isi fi castigat un loc de titular in disputa de vineri seara.

Bukayo Sako s-a accidentat si ramane sub semnul intrebarii pentru acest joc cu Aston Villa.

Aaron Ramsdale a fost preferat intre buturi in precedentele partide de Premier League si sunt sanse insemnate ca Mikel Arteta sa mizeze pe serviciile portarului englez si de aceasta data.

Aston Villa.

Nu traverseaza o perioada prea buna; a pierdut ultimele 2 jocuri pe care le-a disputat. In ultima partida a fost invinsa acasa de Wolverhampton cu 2-3.

Danny Ings si Ollie Watkins au facut cuplu in atac si sunt sanse foarte mari ca Dean Smith sa opteze pentru acelasi cuplu de atacanti si de aceasta data. De altfel, este posibil sa nu asistam la modificari importante in primul 11 fata de duelul cu „lupii” de la Wolves.

In 4 din ultimele 5 partide pe care le-a disputat in campionat s-au marcat peste 2.5 goluri. La pronosticuri Premier League pe goluri, se da cota 1.87 pentru ca si in acest joc sa se dea minimum 3 goluri.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Arsenal (4-2-3-1): Ramsdale – Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney – Partey, Lokonga – Smith Rowe, Odegaard, Aubameyang – Lacazette.

Aston Villa (3-4-1-2): Martinez – Konsa, Tuanzebe, Mings – Cash, McGinn, Luiz, Targett – Buendia – Ings, Watkins.

Absenti.

  • Arsenal: Xhaka (indisponibil), Saka (incert).
  • Aston Villa: Trezeguet, Bailey, Davis, Traore (incerti).

Istoric Confruntari Directe.

  • Arsenal a castigat 4 din ultimele 5 meciuri directe jucate pe Emirates Stadium. Pentru un nou succes al „tunarilor”, se da cota 1.91 la Betano. Poți primi aici 1.000 RON bonus – vezi din articolul Cod promo Betano cum faci asta.
  • In fiecare din precedentele 9 intalniri directe de pe Emirates s-au dat peste 2.5 goluri.

Ponturi pariuri Arsenal – Aston Villa – ionel_iulian94.

Sunt de parere ca vom asista la o partida spectaculoasa, cu multe ocazii la ambele porti si cu goluri inscrise de amandoua echipele. Ca urmare, recomandarea mea de la acest duel este GG, pronostic cotat cu 1.75 de Betano.

Arsenal s-a simtit foarte bine in ultimele jocuri de pe Emirates, formatia antrenata de Arteta avand o medie de peste 2 goluri/meci pentru ultimele 4 jocuri. O vad marcand de cel putin o data si in acest joc, mai ales ca intalneste o formatie cu mari probleme in aparare, dar si pentru ca are nevoie de toate punctele.

Aston Villa este o echipa cu o defensiva permisiva, dar compenseaza prin eficienta la finalizare. Formatia pregatita de Dean Smith are cel putin 1 gol marcat in 7 din cele 8 partide de campionat disputate in acest sezon de Premier League.

Pronostic Arsenal – Aston Villa & Cota: Ambele echipe inscriu – 1.75